Bøf Lindstrøm 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Kogte kolde kartofler
1 spsk. Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
75 gram Rødbeder, syltede
2 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
50 gram Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
20 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 6688 (1592 kcal)
KJ pr. Pers. 1672 (398 kcal)
Vægt ialt 953 gram
Vægt pr. Pers. 238 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 701 KJ (167 kcal)
Protein 11.6 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)