Bøf Lindstrøm 02

Bøf Lindstrøm 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :
Bøf Lindstrøm 02, billede 4 Bøf Lindstrøm 02, billede 1 Bøf Lindstrøm 02, billede 2 Bøf Lindstrøm 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Kogte kolde kartofler
1 spsk. Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
75 gram Rødbeder, syltede
2 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
50 gram Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
20 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
De kogte kartofler moses og løget rives. Rødbeder, kapers og syltet agurk hakkes.

Alle ingredienser til bøfferne blandes. Farsen formes til bøffer. Bøfferne brunes og steges i margarinen på pande 4-5 min på hver side.

Serveres med Kartoffelmos grøn salat





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bøf Lindstrøm

karakterer:
Opskriften er vist 55562 gange,
og udskrevet 851 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6688 (1592 kcal)
KJ pr. Pers. 1672 (398 kcal)
Vægt ialt 953 gram
Vægt pr. Pers. 238 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 701 KJ (167 kcal)
Protein 11.6 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-02-24 18:14:06
smager pragtfuld jeg kommer et ekstra æg i det gør dem mere fast

  -   2007-08-25 12:35:08
Tak fordi du gjorde opmærksom på, at bøfferne let smuldre, Jacob. Jeg bad slagteren hakke kødet en ekstra gang, og det gik rigtigt nemt, dog var der en enkelt bøf, der var lige ved at gå i stykker, men det var vist mig, der ikke havde hakket agurken ordentligt.

  -   2005-01-01 01:01:01
denne ret er med grøn salat

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager dejligt - men bøfferne smuldrer nemt ved vending og servering