Aspargestærte med rejer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fyld:
400 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
200 gram Rejer uden skal, kogte
100 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
  Æggemasse:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 15317 (3646 kcal)
KJ pr. Pers. 3829 (911 kcal)
Vægt ialt 1658 gram
Vægt pr. Pers. 414 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 923 KJ (219 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 16.9 gram
Kulhydrat 11.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)