Pitabrød med Kylling med rødkålscoleslaw

Pitabrød med Kylling med rødkålscoleslaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Personer

HovedretterRet : Hovedretter - Pita

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.fersk kylling inderfilet
1 bægersalattern ost
1 glasoliven med mandler
 oregano
 pitabrød
 rødkål/spidskål/hvidkål
4-6 gulerødder
 
 Coleslaw dressing:
2 dl.creme fraiche
2.5 dl.hjemmelavet mayonnaise - alternativt færdigkøbt mayonnaise
1-2 spsk.sød fransk sennep
 salt
 peber
2-3 tsk.sukker
 
Opskrift:
Pitabrød med Kylling med


Snit kålen og gulerødderne og bland det med dressingen. Lad det stå koldt, mens du laver resten af retten.
Hæld lagen fra osten op i en skål, og tilsæt oregano, salt og peber.
Skær kyllingen i mindre stykker, og vend dem i lagen fra salatternosten tilsat oregano og steg dem i et par minutter i olivenolie og lad dem dryppe af på madpapir.
Varm pitabrødene og server retten





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Coleslaw

karakterer:
Opskriften er vist 3461 gange,
og udskrevet 51 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu