Super-Lasagne med over 100% fedt

Super-Lasagne med over 100% fedt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Johan Halberg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Oksekød
 
1 tsk.Cayennepeber
2 tsk.Tørret Persille
1.5 tsk.Salt
1 tsk.Koriander
2 tsk.Oregano
1 tsk.Basilikum
1 tsk.Spidskommen
2 tsk.Tørret Hvidløgspulver
10 syltede stykker Jalapenos
 
1 broccoli
1 ds.Tomatpuré
1 ds.Hk. Tomat
 
5 dl.Mælk
2 spsk.hvedemel
50 g.Smør
200 g.Bacon
200 g.Revet Ost
100 g.Parmesanost
 
 Lasagneplader
 Solsikke el. Olivenolie
 
Opskrift:
Kødsovsen:
Svits kødet i olie i en gryde.
Tilsæt alle krydderierne, salt og jalapenos (hvis du ikke har dem alle, så spring bare nogen over)
Skær broccoli i mindre stykker, og kom stilkene i gryden.
Kom tomatpuré og hk. tomat i gryden og lad det simre under låg i 15 min.

Bacon/ostesovsen:
Smelt smørret og tilsæt mel.
Rør rundt og lad det brune lidt.
tilsæt mælk og rør til det koger.
Steg bacon på en pande.
tilsæt parmesan ost og bacon og baconfedtet fra panden til sovsen.
rør rundt, sluk nu for blusset og lad det køle af.
Når det er kølet ned til en temperatur der og omkring 50-60 grader tilsættes osten som smelter og røres rundt. Pas på sovnen ikke er for varm, så skiller osten.

Nu kommes lasagnen i et ildfast fad. kom først kødsovs i, dernæst oste/baconsovs, og så lasagneplader. Slut af med kødsovs og ostesovs på toppen.
Kom til slut en smule olie oven på lasagnen og smør det ud, for at undgå at osten brænder på.

Lasagnen skal have 20-25 min. v. 200 grader.

Tips:

Lasagnen har en fantastisk fyldig og kraftig smag. -kan evt. nydes til en salat, i et forsøg på at liste fedtprocenten under 100.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Lasagne

karakterer:
Opskriften er vist 4033 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu