Chili Con carne 16
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Christine Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og riv gulerødderne, rens pebrefrugterne og skær dem i mellem store tern, rens chili for kerner og snit fint, mas hvidløgene med knivbladet og hak groft, hak løget.
Kom olien i en stor gryde (7,5L), tilsæt løg og svits dem til de er gyldne. Tilsæt oksekød. Mens oksekødet svitser hældes væden fra chili beans i en blender sammen med de hakket tomater og blendes. Chili beans gemmes til senere brug. Når kødet er færdigt tilsættes alle grøntsagerne og svitses med. Tilsæt de blendet tomater og de øvrige ingredienser (IKKE Chili beans. Lad det hele stå og simre på lavt blus i 1-3 time tilsæt så Chili beans og smag til med salt, peber og evt. mere spidskommen til den ønsket chili con carne smag er der. Lad det stå og simre yderligere 1 time. Serveres med ris eller groft brød. Tips: Ønsket en stærkere chili con carne, kan du altid tilføje mere frisk chili eller cayenne peber. Jo længere tid retten står og simre, jo bedre bliver den. Husk at chili beans først skal i den sidste time. Velbekommen!! |
|
Opskriften er vist 10031 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Indsender - 2012-03-20 17:02:34 Glemte lige at der skal en pakke tørstegt bacon i lige inden servering. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne