Håkonskager med marcipan

Håkonskager med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 60 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Håkonskager med marcipan, billede 4 Håkonskager med marcipan, billede 1 Håkonskager med marcipan, billede 2 Håkonskager med marcipan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Ren rå marcipan
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
320 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Blødt smør, flormelis vaniljesukker og marcipan piskes godt sammen. Pisk æggene i et af gangen. Til sidst vendes melet i til en ikke for blød dej som rulles til pølser ca. 5 cm. i diameter som lægges i køleskabet til næste dag.

Tænd ovnen ved 180 grader C. alm ovn.

Pisk et æg sammen og pensel rullerne hele vejen rundt med ægget. Rul dem derefter i perlesukker så de er helt dækkede.

Rullerne skæres i ½ cm. tykke skiver som lægges på bageplade og bages 10-12 minutter på næstøverste rille ved 180 grader C. alm. ovn





karakterer:
Opskriften er vist 1365 gange,
og udskrevet 15 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15069 (3587 kcal)
KJ pr. stk. 251 (59 kcal)
Vægt ialt 899 gram
Vægt pr. stk. 14 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1676 KJ (399 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 23.2 gram
Kulhydrat 41.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu