Håkonskager med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 60 stk.
Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Ren rå marcipan
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
320 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 15069 (3587 kcal)
KJ pr. stk. 251 (59 kcal)
Vægt ialt 899 gram
Vægt pr. stk. 14 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1676 KJ (399 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 23.2 gram
Kulhydrat 41.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)