Pizzadej med øl

Pizzadej med øl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 en bradepan

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : kan fryset men kun efter bagning.

Indsendt af : anonym

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
0.5 dl.lunken vand
1.5 dl.øl
0.5-1 tsk.salt
2.5 spsk.olie
200-250 g.pizzamel
 
Opskrift:
Gæren blandes med det lunkede vand, efter det tilsættes øllen, salt, olien og melet.
Dejen skal hæver i ca. en halv time.
Der kommes fyld på, efter eget valg.
Bages ved 200* i 30 min.

Tips:

Hvis man laver dobbelt portion, bliver der næsten til 3 plader.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzadej

karakterer:
Opskriften er vist 17154 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-17 12:37:59
Super nem opskrift, og rigtig lækkert, at man lige kan smage øllen.

  -   2009-11-14 16:02:50
pizzadejen var rigtig god men der behøves ikke at komme øl i. bare kom lidt mere vand i.

  -   2009-10-27 16:23:34
den smager rigtig godt, og er nem at lave.