Lakse og grønsagslasagne

Lakse og grønsagslasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Missrefsgaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fuldkorns lasagneplader
400 g.lakseportioner
300 g.spinat (evt. frossen)
1 squash
1 aubergine
1 bdt.forårsløg
150 g.champignon
1 løg
1 rød peberfrugt
3 fedhvidløg
2 ds.hakkede tomater
 lidtketchup
 lidtsur/sød chilisovs
1-1.5 grøntsagsbouillon
 evt.lidt ekstra vand
 olie
1 spsk.basilikum
2 spsk.oregano
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tø laksen op og evt. spinaten

Kom lidt olie i en gryde. Skær løg, hvidløg og peberfrugt i fine stykker og svits det et par minutter. Skær squash, aubergine, champignon og forårsløg i stykker og svits det med i yderligere nogle minutter. Tilsæt de hakkede tomater og bouillonterning og lad det koge nogle minutter.
Tilsæt lidt ketchup, chilesovs, basilikum og oregano og lad retten simre nogle minutter. Smag til med salt og peber.
Tilsæt evt. lidt ekstra vand til retten

Det ildfaste fad smøres med en smule olie og der startes med et lag sovs.
Derefter lægges et lag lasagneplader og der kommes sovs og spinat over og sådan fortsætter man.
Slut af med et lag sovs.

Lasagne bages i en forvarm ovn på 180 grader i 30-40 minutter





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grøntsagslasagne

karakterer:
Opskriften er vist 8021 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-20 02:54:55
laksen nævnes kun t skulle tøes op men hvordan kommes den i retten og hvornår?

  -   2009-08-18 11:06:17
Beklager det har jeg ikke lige fået med, det skal efter spinaten og inden det næste lag lasagneplader

  -   2009-08-14 11:49:04
Hvor skal laksen være???