Rejecocktail i festskrud

Rejecocktail i festskrud, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Troldemusen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille icebergsalat
1 store tomater
4 agurkeskiver
1 stor håndfuld ærter
150 g.rejer
150 g.krebsehaler
1 citron
 
 Dressing:
 creme fraiche
 god ketchup
 salt
 peber
 citronsaft
1 anelsesukker
 
Opskrift:
Rør en dressing af ingredienser dertil og sæt den på køl.

Skyl og rengør salaten og skær den i tynde strimler. Er de for lange skæres de i mindre stykker. Anret salaten i bunden af afkølede portionsglas.

Rejer, krebsehaler og ærter vendes forsigtigt sammen i en skål og fordeles ovenpå salaten.

Brug ca. en spsk. skefuld dressing til at hælde på toppen.

Skær en citronskive på ca. ½ cm tykkelse og skær forsigtigt en revne fra midten af skiven og ud. Vrid skivens ender til hver sin side og sæt den ovenpå. Det samme gøres ved en tomat og agurkeskive, der sættes på hver sin side af citronskiven.

Sættes kold til den skal serveres.

Tips:

Server med lune flûtes til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rejecocktail

karakterer:
Opskriften er vist 29129 gange,
og udskrevet 777 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-17 13:58:15
ærterne er der ingen mål på er det på slump?