EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Porresuppe I

Antal:
Pers.
Ret : Suppe

Ingrediens : Rodfrugter

Indsendt : 2002-08-29

Overfør ingredinserne for Porresuppe I til mealChaser indkøbsliste
Porresuppe I 4 Porresuppe I 1 Porresuppe I 2 Porresuppe I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
15 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Timian, tørret *
50 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
50 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
0.5 dl. Fløde 13 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
    1 bundt purløg vejer ca. 100 gram


Forklaring:

Porre og løg skæres i tynde skiver og svitses i margarinen. Grønsagerne koger med suppen og timian i ca. 10 minutter. Gulerødder og ærter tilsættes og koger herefter 5 minutter. Suppen blendes.

Lad suppen koge op i gryden, tilsat fløden. Smages til med salt og peber. Pyntes med purløg.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 2031 (483 kcal)
KJ pr. Pers. 1015 (241 kcal)
Vægt ialt 920 gram
Vægt pr. Pers. 460 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 220 KJ (52 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 5.7 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.5 (23 stemmer)

Opskriften er vist 96581 gange,
og udskrevet 4014 gange.

Jens  -  2007-11-28 21:23:14
hvor mange pers er det til ?

Louise  -  2008-04-02 20:28:36
Hej, jeg kom ca. 150 g gulerødder i og 100 g. ærter i, det synes jeg kun gjorde suppen bedre. Kom ikke fløde i, og den endte alligevel med at være super lækker. Det blev til en ret stor portion, måske forret til 4 og stor portion til 2 :) Vil helt sikkert lave den igen, da den er super nem og hurtig.

seb  -  2008-04-26 20:06:06
jeg ville nok sige at det var til max. 3 ( som forret)

jan  -  2008-06-03 19:48:46
rigtig dejlig ret.. tilsatte dog karry i stedet for timian, og radisser istedet for ærter..

Jannie  -  2008-08-17 11:02:47
kom lidt forårsløg i, sag moneysause fra karolines køkken.

Lotte  -  2013-01-11 12:22:46
Hvor skal mælken bruges henne?