Porresuppe 05 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
150 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
15 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Timian, tørret
50 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
50 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
0.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 1951 (464 kcal)
KJ pr. Pers. 975 (232 kcal)
Vægt ialt 920 gram
Vægt pr. Pers. 460 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 212 KJ (50 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 5.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)