Opskrift på Andebryst i appelsin med billede Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Andebryst i appelsin

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : And - Ænder

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Rikke Ljungstrøm

Indsendt : 2008-02-24

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
1.5 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skrald.
5 Stjerneanis, hele *
   
1 dl. Andebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Forklaring:

Snit fedtet på andebrysterne i tern. Drys med salt og peber. Skær appelsinerne i både. Læg stjerneanis på kødet og kom andebrysterne i stegeposen med appelsinstykkerne. Klip et lille hul i stegeposens hjørne så dampen kan slippe ud!

Læg poserne i et ildfast fad og stil det i ovnen i 15-20 min ved 190 grader C. alm. ovn. Tag fadet ud af ovnen og hæld saftens over i en gryde. Pak kødet ind og lad det hvile mens saucen laves.

Skyen jævnes med maizena og smages til med andeboillon, salt, peber og fløde.

Ved servering skæres brysterne ud i tynde skiver. Drys med lidt fint salt.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:




Energi:
KJ total 3645 (867 kcal)
KJ pr. Pers. 1822 (433 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Pers. 500 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 364 KJ (86 kcal)
Protein 12.3 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 3.5 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9 (4 stemmer)

Opskriften er vist 30833 gange,
og udskrevet 1189 gange.



Rikke Ljungstrøm  -  2008-02-24 17:20:45
Appelsinerne skal selvfølgelig skrælles før de lægges i posen. Desuden er det rigtig godt med lidt salat og hasselbach kartofler til!

Bodil, København  -  2010-01-12 22:48:20
Lækker, nem at gå til.

Stella  -  2012-10-10 11:18:52
Bliver skindet sprødt når man gør det på denne måde med stegeposen?

Knud  -  2012-12-22 10:24:20
Det er godt at grille andebrysterne i ovnen lige inden de skal skæres ud.