Grillet tun med fennikel coleslaw

Grillet tun med fennikel coleslaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
1 stort stykke tun
2 fennikel
100 g.crème fraiche 38%
50 g.mayonnaise
1 citron Saften heraf
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Toppen og roden af fennikel fjernes, og de snittes meget fint. Pisk crème fraiche og mayonnaise sammen. Kom fennikel heri og smag til med citronsaft samt salt og peber. Man kan med fordel komme lidt spidskommen eller krydderurter i. Rist tunen ved hård varme, og krydr med salt og peber. Pak den ind i film, og lad den køle ned. Skær i skiver, og anret med fennikel coleslaw.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Coleslaw

karakterer:
Opskriften er vist 28978 gange,
og udskrevet 992 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu