EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Marcipan horn

Antal:
stk.
Ret : Kager

Ingrediens : Mel

Indsendt : 2004-03-08

Overfør ingredinserne for Marcipan horn til mealChaser indkøbsliste
Marcipan horn 4 Marcipan horn 1 Marcipan horn 2 Marcipan horn 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.25 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
  Fyld: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
75 gram Ren rå marcipan
   
  Pynt:
25 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
  Pensling: 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.


Forklaring:

Bland mel, bagepulver og sukker. Smuldr fedtstoffet i, så det ligner revet ost. Bland mælken i og saml hurtigt dejen.

Del dejen i 2 dele og rul hver del til en rund plade ca. 27 cm i diameter. Del hver plade i 8 trekanter.

Del marcipanen i små stykker og læg et stykke på hver trekant i den brede ende. Rul hver trekant sammen om fyldet og form til horn.

Stil hornene på spidsen, så de ikke ruller op under bagningen. Pensl med æg. Hak nødderne, drys nødder og tesukker over hornene.

Bages ca. 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 9775 (2327 kcal)
KJ pr. stk. 610 (145 kcal)
Vægt ialt 659 gram
Vægt pr. stk. 41 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1483 KJ (353 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 19.7 gram
Kulhydrat 37.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.2 (27 stemmer)

Opskriften er vist 62260 gange,
og udskrevet 3004 gange.

Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
hænger nemt fast i bordet når den rulles ud - kan evt. stilles i køleskab en halv time før

Vik  -  0000-00-00 00:00:00
Det er som om der mangler noget i smagen kan pt. bare ikke finde ud af hvad det er.

Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg synes der mangler noget vanilisukker i dem

viggo  -  0000-00-00 00:00:00
prøv at lægge groft hakket chokolade på dem.

Mig...  -  2008-10-19 10:57:13
Pensl med æg?? Narrjh - går nok ikke, når jeg lige bevidst søgte på opskrifter uden æg!! Pensler med noget andet :-)

ukendt  -  2009-05-02 12:07:26
hej hvad for nogle nødder er det man skal bruge???+

Sofie  -  2009-10-27 12:56:20
Mener også at der mangler lidt til at søde dejen lidt, evt vaniliesukker..

  -  2009-12-21 13:07:58
læg nougatstykker oven på marcipanen - nam nam

Jennifer  -  2010-06-22 21:04:04
Marcipan & smør creme.. evt romace.. mandler!!!!!!

Sine  -  2011-02-14 18:04:56
Rigtig gode horn! Jeg synes dog at dejen mangler et enkelt lille æg for at hænge ordentligt sammen og blive rigtig god:)

  -  2011-03-10 13:21:34
Jeg har prøvet med vanile sukker, og der mangler stadig noget, tror jeg prøver med lidt kardemomme næste gang

  -  2011-04-25 16:15:36
det er en super god op skift med nøderne er den fulent

manden i huset  -  2011-12-12 17:28:47
tak for en vidunderlig opskrift :D har os prøvet med båede chokolade og syltetøj det er kun fantasien der sætter grænser

Nina M  -  2012-01-13 17:24:07
Til de som efterlyser en smagsgivende ingrediens, vil kardemomme garanteret gøre sig rigtigt godt i dejen.