Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marcipanhorn

Marcipanhorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 stk.

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Marcipanhorn, billede 4 Marcipanhorn, billede 1 Marcipanhorn, billede 2 Marcipanhorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.gær
200 g.smør
4 dl.kærnemælk
2 tsk.sukker
1 tsk.salt
1 æg
650 g.hvedemel
 
 Fyld:
200 g.blød nougat
250 g.ren rå marcipan
150 g.chokoladeknapper
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Smelt smørret. Tilsæt kærnemælk, og rør gæren ud i væsken. Tilsæt salt, sukker og æg. Ælt melet i lidt efter lidt, til den klistrer uden at hænge i bordet. Stilles til hævning, tildækket i ca 30 min.

Æltes godt ud, og deles i 4 stykker, som formes til kugler, der rulles ud til cirkler. Del cirklerne ud i 8 trekanter. Fordel fyldet, og rulles sammen fra den brede ende.

Stilles på bagepapir, pensles med æg og bages på midterste rille ca. 15 minutter ved 200 grader alm. ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (47 stemmer)

Opskriften er vist 100043 gange,
og udskrevet 3690 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2019-11-25 15:36:18
Drys gerne med sukker eller tesukker

Anette Bentsen  -  2016-03-26 12:25:08
Lækre horn nemme at lave.

Karina C  -  2015-04-14 16:35:30
Lækre horn. Mums! Jeg brugte flydende margarine og kom en håndfuld havregryn i dejen, inden jeg tilsatte mel.

Susanne  -  2015-01-03 07:34:36
jo man kan godt bruge mælk, men det gør dem lidt kedelige, men skyr er fint :-)

sarah  -  2013-07-04 18:16:02
SKAL det være kærnemæl..kan man ik bruge almindelig mælk?

Anonymbager  -  2013-01-08 15:23:17
Super dejlige :) Det er lige meget om det klumper, for temperaturen skal være optimal for at gæren har det bedst. Klumperne udlignes når du kommer mel i og slår det sammen. Der kom nemlig også klumper hos mig.

Regitza   -  2013-01-04 09:53:58
De kan anbefales,.. Smager så gode.. ;-) min datter er vilde med dem og nemme at lave..;-)

Mig  -  2012-01-21 22:58:27
Lidt smeltet chokolade er godt som pynt. Kan helt klart anbefales.

mor  -  2012-01-10 15:18:33
mums mums - kan varmt anbefales!

Marianne Warimng  -  2010-12-20 21:49:18
De er bare vildt lækre :-)

Marianne Larsen  -  2009-11-28 21:08:48
En lille tilføjelse til alle os som ikke er alt for skarpe i køkkenet... Kærnemælken skal hældes i lidt af gangen og først når margarinen er rimelig afkølet... ellers klumper hele skidtet ;-)