Kommentarer
Per - 2019-11-25 15:36:18 Drys gerne med sukker eller tesukker
Anette Bentsen - 2016-03-26 12:25:08 Lækre horn nemme at lave.
Karina C - 2015-04-14 16:35:30 Lækre horn. Mums! Jeg brugte flydende margarine og kom en håndfuld havregryn i dejen, inden jeg tilsatte mel.
Susanne - 2015-01-03 07:34:36 jo man kan godt bruge mælk, men det gør dem lidt kedelige, men skyr er fint :-)
sarah - 2013-07-04 18:16:02 SKAL det være kærnemæl..kan man ik bruge almindelig mælk?
Anonymbager - 2013-01-08 15:23:17 Super dejlige :)
Det er lige meget om det klumper, for temperaturen skal være optimal for at gæren har det bedst. Klumperne udlignes når du kommer mel i og slår det sammen. Der kom nemlig også klumper hos mig.
Regitza - 2013-01-04 09:53:58 De kan anbefales,.. Smager så gode.. ;-) min datter er vilde med dem og nemme at lave..;-)
Mig - 2012-01-21 22:58:27 Lidt smeltet chokolade er godt som pynt. Kan helt klart anbefales.
mor - 2012-01-10 15:18:33 mums mums - kan varmt anbefales!
Marianne Warimng - 2010-12-20 21:49:18 De er bare vildt lækre :-)
Marianne Larsen - 2009-11-28 21:08:48 En lille tilføjelse til alle os som ikke er alt for skarpe i køkkenet...
Kærnemælken skal hældes i lidt af gangen og først når margarinen er rimelig afkølet... ellers klumper hele skidtet ;-)
|