EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Hakkebøf med bløde løg

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Oksekød

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt : 2003-11-17

Hakkebøf med bløde løg 4 Hakkebøf med bløde løg 1 Hakkebøf med bløde løg 2 Hakkebøf med bløde løg 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
600 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Oksebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Kulør *
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Tilbehør: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
    Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Forklaring:

Rul farsen til en pølse og skære den i passende stykker. Tryk dem lidt flade og hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv, kryder med salt og peber.

Kog kartoflerne.

Skær løgene i halve og herefter i skiver.

Brun smørret på en pande og svits løgene let et par minutter ved høj varme. Skub løgene lidt sammen og læg bøfferne på og brun bøfferne i ca. 1 min på begge sider. Skru ned til middel varme og steg bøfferne i ca. 5 min. på hver side. Tag bøffer og løg af panden og hold dem varme.

Drys mel på panden og kog panden af med bouillon, tilsæt lidt kulør. Smag saucen til med salt og peber.

Server hakkebøfferne med kogte kartofler, løg og sauce.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 10231 (2436 kcal)
KJ pr. Pers. 2557 (609 kcal)
Vægt ialt 2651 gram
Vægt pr. Pers. 662 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 385 KJ (91 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 9.4 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.7 (81 stemmer)

Opskriften er vist 133817 gange,
og udskrevet 4885 gange.

Brandt  -  0000-00-00 00:00:00
Den er godt nok god

Rasmus J. Ptak  -  2008-08-08 12:45:23
"Hvad er kærlighed mod en bøf med løg?" - George Bernard Shaw

bet  -  2010-09-19 17:51:09
ægte bløde løg: svits løg kom et lille drys sukker på, svits lidt mere,kom ca.1/2 dl vand ved,lad det simre til væsken er væk

  -  2011-08-15 20:03:49
En lækker rustik ratatouille til, og den kan sagtens opfylde et "korrekt fordelt" måltid. MUMS!

ALM  -  2012-07-18 23:53:36
Lækkert, surt til, rødbeder og asier!

  -  2012-11-07 16:16:30
bøf med løg

eik  -  2012-11-24 21:30:12
lige i skabet, mums