Hakkebøf med bløde løg og kogte kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 10231 (2436 kcal)
KJ pr. Pers. 2557 (609 kcal)
Vægt ialt 2651 gram
Vægt pr. Pers. 662 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 385 KJ (91 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 9.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)