EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Pariserbøf 01

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Oksekød

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-06-12

Pariserbøf 01 4 Pariserbøf 01 1 Pariserbøf 01 2 Pariserbøf 01 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 skiver Toastbrød, fint 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
150 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Endvidere: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Kapers *
25 gram Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
25 gram Rødbeder, syltede
25 gram Pickles *
1 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
    1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
Forklaring:

Varm stegepanden op og rist brødet på den ene side ved ikke for stærk varme. Tag brødet af panden.

Form bøffen på den uristede side af brødet. Steg bøffen 4-5 minutter i smør og drys med salt og peber.

Server bøffen med hakket løg, kapers, reven peberrod, hakkede rødbeder, pickles og en rå æggeblomme.

Server en skål grøn salat til pariserbøfferne.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 2523 (600 kcal)
KJ pr. Pers. 2523 (600 kcal)
Vægt ialt 345 gram
Vægt pr. Pers. 345 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 731 KJ (174 kcal)
Protein 11.0 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 7.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.4 (77 stemmer)

Opskriften er vist 205218 gange,
og udskrevet 6642 gange.

anne mette  -  2007-04-19 19:47:24
jeg syntes at det er rigtig lækkert tag og prøv det

hamabula jeppe  -  2008-12-15 12:26:51
Smager godt med kartoffler

Hanne  -  2009-09-09 18:25:26
PRØV med en "rigtig" æggeblomme !! Det hele drejer sig om, at behandle ægget korrekt.

Sonja  -  2010-01-05 18:24:25
Superlækkert. Når manden er ude at spise er det en nem ret for een person

plet  -  2010-07-21 09:35:56
jeg bruger altid "rigtig" rå æggeblomme. skold ægget inden du slår det ud. husk ligeledes at vaske hænder både før og efter. det på på skallen salomonella hovedsalig sidder.

Kim  -  2010-10-01 18:52:08
Super lækkert, Pariser bøf er altid en lækkerbisken;-)

13 årig  -  2011-03-02 21:00:31
MUUUUUUUUUUUMS!!!!! :-D! Det SMAGER BARE SMUUUKT! :-D

Emil  -  2011-04-06 09:42:09
Pariserbøf har været min livret lige siden jeg var helt lille og det er lige præcis sådan her som denne opskrift vi laver det, LÆKKERT, prøv det!

Sanne Jensen  -  2011-05-08 07:51:21
Brun kødsiden på en pande og steg dem videre i ovnen på 200 grader i 8 minutter. Lækkert.

Amali P  -  2011-05-10 23:23:54
Smager såååååå GODT... elsker PariserBøf...Mmmmmm....

BIG mama   -  2011-06-19 20:47:28
jeg bryder mig ikke om retten der forekommer mig utilstrækkelig og uforklarlig. man kunne fristes til at udbryde: "hvad fanden" ??

moster nanny  -  2011-07-01 07:57:43
Mærkelig kommentar - men så lad dog være med at lave den Big Mama

ALM  -  2012-01-27 22:29:00
Let og nem frokostret. Dog vil vi ikke have retten som hovedret til aftenen.

Hekke  -  2012-04-19 17:06:17
Prøv med poserede æg ovenpå. MUMS

  -  2012-05-16 15:52:54
Det se godt ud og jeg elsker Pariserbøf

Rikke  -  2013-02-05 18:00:23
Hvis man ikke er så glad for rå æggeblomme, kan jeg stærkt anbefale et spejlæg til denne ret :-) Man behøver ikke riste brødet først; fordel farsen på brødet, steg først med kødsiden nedad, derefter en tur på brødsiden, så brødet bliver sprødt, og man er sikker på kødet er stegt på den anden side :-)

Jens R.  -  2013-04-30 10:28:27
Jeg vil give Rikke ret - man behøver ikke riste brødet først. Bare gør som hun skriver,og jeg næsten sikker på det er den oprindelige måde at lave Parisertoast på. :) - forøvrigt, hvis man ikke kan lide hverken kold, rå æggeblomme eller spejlæg, så gør som mig - brug blødkogte æg. Det er eminent. :D

  -  2013-08-09 21:30:01
Min opskrift er for mig en rigtiG PARISER Bøf, som vi lavede i 60erne og serverede på restauranten, gæsterne var vilde med den. Vi brugte: Hakket oksekød blandes med hakketløg, kapers salt peber og æggeviden.Alt æltes sammen, hviler lidt. Derefter brun smør på panden, læg brødet på og form bøffen,steg den som du lyster, menbøffen skal være saftig og brødet sprødt. Garner med strimlet syltet rødbede, FRISK revet peberod, hakket løg kapers og en løgring tiæ æggeblommen, prøv det.