EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Kogt hamburgerryg

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Højtid: Påske

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 0000-00-00

Kogt hamburgerryg 4 Kogt hamburgerryg 1 Kogt hamburgerryg 2 Kogt hamburgerryg 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
Timian, frisk *
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1000 gram Hamburgerryg, rå
Løvstikke, frisk
   
Forklaring:

Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.

Tilsæt krydderierne. Skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.

Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.

Serveres med kogte blomkålsbuketter, små kogte gulerødder, grønærter, kartofler, sennep og smeltet smør.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 5080 (1209 kcal)
KJ pr. Pers. 1270 (302 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (120 kcal)
Protein 18.4 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 0.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.3 (96 stemmer)

Opskriften er vist 156755 gange,
og udskrevet 2483 gange.

Mathias  -  2010-09-21 15:08:47
Tusind tak, det er lidt pinligt, :\ jeg kunne ikke huske hvor lang tid den skulle koge Super opskrift nem at forstå :)

  -  2012-04-11 15:12:27
Det smager rigtig godt

Pól  -  2012-08-19 12:32:20
Alletiders opskrift, let at huske i den ene time man har brug for det