EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Gulerodskage med flødeost

Antal:
Pers.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Rodfrugter

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-06-01

Gulerodskage med flødeost 4 Gulerodskage med flødeost 1 Gulerodskage med flødeost 2 Gulerodskage med flødeost 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Natron * 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt * 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
375 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
    1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
  Ostecreme: 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Forklaring:

Farin og olie røres sammen, æggene piskes i et af gangen, derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres sammen med reven gulerod.

Hældes i bradepande 23x33 cm. og bages ved 185 grader C. alm. ovn i 45 minutter.

Ostecreme:
Flødeost, smør, flormelis og vanillesukker røres sammen .

Ostecremen fordeles oven på kagen når denne er kølet af.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 26615 (6337 kcal)
KJ pr. Pers. 2217 (528 kcal)
Vægt ialt 1937 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1373 KJ (327 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 18.4 gram
Kulhydrat 36.9 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.3 (575 stemmer)

Opskriften er vist 781130 gange,
og udskrevet 37388 gange.

kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har kendt denne opskift længe og har bagt kagen utallige gange. Den er FANTASTISK GOD !!!!!!!!

Brith  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare HELT i top. Ungerne elsker den......!!!!!!!

susanne  -  0000-00-00 00:00:00
Kanon god kage, kom lidt rosiner og lidt hakket nødder, det giver lige det sidste..

ditte  -  0000-00-00 00:00:00
SKAL PRØVES!!!

Julie  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en utrolig lækker gulerodskage, bare så lækker og svampet! Kan stærkt anbefales! HVis man vill spare lidt på fedtet er det ikke nødvendigt at putte 2 dl olie i, jeg brugte knap nok en halvanden, gulerødderne gør at den bliver lækker og svampet alligevel. I cremen lavede jeg min ejen lille opskrift med flormelis, philadelphia lihgt og citronsaft, den smagte godt, uden særlig meget fedt! Men jeg vil også give ret i at nødder og rosiner lige kunne have gjort det sidste, jeg savnede lige det der knas.

JeppeMH  -  0000-00-00 00:00:00
Har lavet den uden glasur. Denne kage er fantastisk god, og den lykkes hver gang.

bothilde  -  0000-00-00 00:00:00
vi er ved at bage den hjemme hos mig og det går rigtigt GODT !!!.

kizzy  -  0000-00-00 00:00:00
Super gode og svampet. Skift farin ud med hermesetas strø sukker og så er den pludslig sikker fri og stadig mega gode.

stineh  -  0000-00-00 00:00:00
det er den bedste gulerodskage jeg nogensinde har smagt!!!!

chris  -  0000-00-00 00:00:00
kanon god, bestemt ikke tør. Brugte 1 dl olie og 1 dl mælk istedet for 2 dl olie, og det er bare perfekt for at gøre den lidt mere fedtfattig. Super

Laila  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg fulgte rådet med at udskifte den ene dl. olie med en dl. mælk. Det virkede helt fint og den smagte rigtig god. Jeg synes det er en af de bedste kager jeg nogensinde har smagt og jeg vil varmt anbefale den. Den er god til almindelig hverdagshygge, til fødselsdage osv. Hvis man har lyst kan man lave et bølgemønster i glasuren med en gaffel og pynte med valnødder. Det gør den ekstra lækker for øjnene at kigge på :o)

Marie  -  0000-00-00 00:00:00
super lækker kage! alle der smagte den var helt vilde! - bagte den lige efter opskriften

Nina  -  0000-00-00 00:00:00
Bagte den lige efter opskriften og tilføjede rosiner. Serverede den til fællesspisning i vuggestuen. Den blev et stort hit. Masser af smag. Svampet og rigtig lækker. Det er bestemt ikke sidste gang, at denne kage prøves.

Bella-Nova  -  0000-00-00 00:00:00
Bedste kage jeg nogensinde har lavet! Og så er den endda enkelt at lave..

bettina  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at lave ostcremen med plantemargarine og ananasost , det smager kanon og den bliver ikke så fed som hvis den er med smør

mille  -  2006-12-15 11:21:29
jeg erstattede al olie med cheasy A38 og erstattede ca halvdelen af hvedemelet med grahamsmel. Den er stadig god i denne sundere/slankere version.

maria_a  -  2007-03-09 11:16:54
en super god kage som varmt ambefalles ,kan bruges både til fest og hverdag

Marcus  -  2007-03-28 12:03:51
En herlig kage, og som allerede er nævnt, svampet og smagfuld uden at blive for sød grundet ostecremen på toppen. Jeg tog mig dog visse friheder med nævnte creme og brugte Kvark i stedet for smør og tilføjede i øvrigt frisk citron. Solsikkekerner i kagen er også ganske gode :)

Marie  -  2007-04-09 15:43:03
Utrolig lækker kage! Men cremen drillede mig lidt. Den blev for flydende? Nogen ideer til hvorfor? Brugte jeg måske en forkert ost? Jeg må indrømme, at jeg forsøgte at spare lidt på flormelis og smør i begyndelsen, men jeg puttede resten i, da det begyndte at drille...

Lisbeth  -  2007-04-12 13:19:43
RIGTIG god kage. Jeg bagte den til min datters dåb og den var et stort hit. Er nu igang med at bage den igen og tager dern med i knægtens vuggestue i morgen. Jeg vil lige sige, at jeg normalt ALDRIG ville lave en kage med flødeost på, da jeg bare HADER ost. Men da jeg alligevel skulle lave 3 kager til dåben, så kunne denne her godt blive den ene af dem. Jeg må indrømme, at det overhovedet ikke smager af ost, men bare er super lækkert! Prøv den.

Louisa  -  2007-04-14 13:53:17
Dette er uden tvivl verdens bedste kage!!!! Der bliver aldrig levnet så meget som en krumme... Jeg laver den dog ikke i brandepande, men i springform og så tilføjer jeg hakkede nødder og pynter med valnødder... så bliver den ligeså indbydende som den er lækker

Daniel  -  2007-05-28 17:45:04
jeg er 10 år og har bagt kagen sammen med min mor. Den er bare mums og er ikke svær at lave!! men den smager bedst når den har stået koldt et par timer. den får karakteren 10 :D

Simone  -  2007-08-27 21:31:46
Vil snart prøve at bage kagen:)

Simone  -  2007-08-27 21:33:30
Har lige et spørgsmål til den. Jeg er ikke den helt store ostefan, og jeg ville lige høre om den bliver for sød måske, hvis man laver "almindelig" glasur ud af flormelis og putter på?

SS  -  2007-08-30 12:53:55
Til Simone! Som nævnt smager cremen overhovedet ikke af ost, jeg kan heller ikke lide ost, men det her er godt

Simone  -  2007-08-30 12:58:10
ok, mange tak. Men da jeg lavede ostecremen blev den helt grynet. Jeg tror at det var flødeosten jeg kom i som var grynet. Er det normalt at flødeost ser sådan ud? den smagte forresten godt, og som i sagde - slet ikke af ost:)

hafsa  -  2007-08-31 14:16:06
den smager lækkert MAN

peder  -  2007-09-07 16:28:46
Er det brun farin man skal bruge?

Rikke  -  2007-09-28 09:08:02
Prøv at bage den i springform og derefter dele den på midten som en lagkage og put flødeosten imellem lagene. Helt perfekt - og endnu bedre efter en nat i køleskabet!

Mor til tre  -  2007-11-10 13:32:08
Sådan gør man det!! Den er jo super god og ryger hermed i gemmeren til næste gang der skal bages gulerodskage. Tilsatte også rosiner og hakkede valnøddekerner. Muuuuums ;-)

lærke  -  2007-11-12 19:58:33
super lækker kage, TIP : put chokoladestykker i . det gør den perfetk!

bianca  -  2007-11-27 16:17:54
Rigtig god kage, især ostecremen på toppen er mums.. Kunne dog godt forestille mig at den ville være god med lidt citron eller lime i! Jeg synes 45 min var for meget i ovnen, den blev ikke helt så svampet som jeg synes den skal være. Men den får bare lidt mindre næste gang :-)

Anne Marie  -  2007-12-02 15:49:12
Super lækker og nem kage :-)

Julie  -  2008-02-23 17:41:52
Vil klart anbefale at komme kokos oven på glasuren. mums.

Signe  -  2008-02-23 18:06:27
Hm... hvis jeg nu ikke har noget natron, er der så en måde at lave den på? Mere bagepulver, ej vel? What to do?

Stine  -  2008-04-04 13:30:17
Når du nu ikke har natron, kan du komme tilsvarende mængde bagepulver i.

la fraise  -  2008-04-15 17:09:31
simpelthen den bedste nogensinde. Jeg har prøvet de andre opskrifter på gulerodskage her på siden, men det mislykkedes hvergang.Den her fortjener topkarakterer.

SUMI  -  2008-04-27 16:30:45
hej jeg har bragt kagen, men min kage blev for tør, kan nogen fortælle mig hvorfor, kan det være jeg har brugt en lille bradepande, jeg brugte helt præcis de mål som står opskriften.

trine  -  2008-05-17 12:35:41
super kage. jeg putter 1 dl rosiner, samt ca 35 g solsikkekerner i også, pynter den med hakkede valnødder, mums

Helena - 03  -  2008-06-07 14:08:44
Jeg hader når der er rosiner i en gulerodskage. denne opskrift er garanteret god! Jeg glæder mig til at smage den!! :)

Heidi  -  2008-06-12 19:39:41
Møf...... Den er bare for god.

Amanda  -  2008-08-10 14:16:10
JEg har netop bagt 3 af dem-dog uden glasuren, da jeg ikke er så vild med flødeostglasur (med eller uden citron advr!) Må indrømme jeg er lidt skuffet, med så høj karakter og mange fine anmeldelser regnede jeg med en perfekt kage. Konsistensen er også til et 13 tal, den er rigtig dejlig svampet!! Men den mangler noget smag, har ellers puttet nødder i (både en med valnødder og en med peanuts i)... Så måske forsøger jeg mig med chokoladestykker eller mere sukker eller flere krydderier-men det er jo selvfølgelig en smagssag.

Luna  -  2008-09-25 19:05:24
Jeg skal bage denne kage i weekenden, men er lidt i tvivl om farin er brun farin eller om der menes sukker? Håber nogen kan hjælpe:-)

Lene og Jeppe  -  2008-10-05 00:46:17
Super lækker og svampet kage, fulgte opskriften, og den er bare perfekt!!!

Camilla  -  2008-11-23 22:30:58
Hvor mange nødder kommer I i kagen?

K-8260  -  2009-01-16 09:21:05
Den er så god! Kan stærk anbefales til en god kop kaffe for uventede gæster:D

connie  -  2009-03-12 21:09:34
Hejsa Vil bage kagen i weekenden, men er i tvivl om ostecreme skal tilberdes i gryde eller bare skal røres sammen kold. Glæder mig til at prøve den...

Cecilie  -  2009-03-18 10:40:29
hold op hvor er den lækker! min lillebror på 3, vil aldrig smage når vi bager, men han er tosset med den her! bestemt ikke sidste gang den bliver bagt.. desuden er den meget nem. (:

Barbara  -  2009-04-13 11:16:32
Hej... Ostecremen skal bare blandes i en skål... jeg har prøvet at lave min med Philadelphia Light, noget citronsaft og flormelis. Jeg har bare smagt den til... ikke gået efter noget bestemt mål. Cremen smøres på, når kagen er kølet af, ellers bliver den for blød... den smelter eller sådan. :o) Man kan putte forskelligt i f.ex. hakkede valnødder eller andet... jeg prøver mig frem indtil jeg synes der er nok i. Den er god!! Glæd jer.

kris  -  2009-05-11 13:57:31
Hvor lang tid skal den have i en springform?

  -  2009-05-22 22:54:30
Nem - hurtig og ungerne synes den er super... en anden lille finesse er at den passer fantastisk godt til sådan en fiks bageform med låg - lige til at tage med i klassen

Arne  -  2009-06-20 09:02:02
Netop denne opskrift fik jeg for ca. 30 år siden med 35 g. hakkede valnødder og 1. dl. rosiner. Der var betegnelsen "amerikansk gulerodskage". En dejlig kage - og lidt af en kaloriebombe! Som lærer lavede jeg den engang imellem til en hyggetime, hvor jeg dog for sjov kaldte den ostekage. Nogle elever var noget skeptiske over for det med "ost" - dog kun indtil de havde smagt den.

Natascha  -  2009-07-23 12:11:38
Bagte denne lækre sag igår! Den får 10/10! Synes dog fyldet var lidt for flydende, så vil nok kun putte halvdelen af smøret i næste gang, så den er mere fast. Men PERFEKT kage ellers!

  -  2009-07-29 23:27:36
Hvilken ost bruger i? Aktså hvilken mærke

Martin  -  2009-09-06 14:17:01
Lavede halv portion - rigeligt stor til ca. 6 personer ;-) Ca. 30 min. ved 180°C i en 'rugbrødsform'. justerede også opskriften lidt: Skiftede en fjerdedel af olien ud med letmælk Tilsatte nødder (macadia + valnødder - alle slags kan nok bruges; finthakkede) Svarende til ca. 75g ved fuld opskrift Havde ingen flødeost - så jeg droppede 'glasuren' Meget-meget god kage....

Glindvad  -  2009-09-10 14:31:31
Jeg har nu prøvet at bage kagen, med 1 dl olie og 1 dl mælk, og den var bare rigtig god! Alle der smagte syntes at den var god, så den kan klart anbefales.

MK  -  2009-09-20 19:00:48
citronskræld fra 1/2 økologisk citron i glasuren gør den rigtig lækker frisk og glasuren bliver skærefast hvis man stiller den på køl et par timer inden servering, hvilket gør den bedre :O)

tulle  -  2009-10-02 10:20:24
hov den mangler da 1 dl rosiner og 50 g solsikkekerner eller hk nødder, ved toppingen synes jeg det halve er alt rigeligt. men det er en super god kage, som er frisk i flere dage.

  -  2009-10-02 16:49:11
Jamen, hvis man vil have nødder og rosiner i så kan man jo bare bruge en opskrift med mødder og rosiner dem er der jo også mange af.

Lone  -  2009-10-04 17:23:48
Simpelthen den bedste gulerødskage:) Stort 10-tal herfra.

sofie  -  2009-10-21 22:01:40
den helt perfekte opskrift på gulerodskage

Camilla  -  2009-11-16 18:56:17
Er virkelig en lækker kage. 3 mennesker fik den spist på 2 dage! Jeg bagte den i en stor springform, hvor den skulle have lidt over en time på 185 grader.

  -  2009-12-22 20:45:13
kan man bruge bagpulver istedet for naturin???

Filippa  -  2010-01-17 18:17:14
Uhm, super kage, elsker glasuren! Og så kan man også lade som om, den er liiidt sund, ikke?

Alfi  -  2010-01-21 19:10:16
Normalt bruger jeg Amo,s den bedste,(og den er Rigtig god) men den er ikke til at opdrive i øjeblikket, så nu prøver jeg denne når i nu siger den er så god. Men min ynglings ostecreme Skal på toppen, det er den der gør den så super lækker. I får lige opskriften her, som også er fra Amo. OSTECREME 200g. Flødeost neutral (Philadelphia light er super), 2 spsk. vand, 50g florsukker, 2 tsk. citronsaft, og 2 tsk. revet økologisk citronskal piskes sammen og stilles køligt. Smøres på den afkølede kage. Ps. For dem der ikke kan lide ost, kan jeg oplyse at man overhovedet ikke kan smage at der er ost i. . vand

Helle Poulsen og fam.  -  2010-03-24 16:23:26
Vi elsker simpelthen denne kage, den er nu printet ud og der bliver ikke bagt andre gulerodskager her ;O)

Vennida  -  2010-03-31 18:32:52
Prøv med Mascarpone istedet for naturelost og smør.. 250 g mascarpone, 1 dl cremefraiche... så er den perfekt

Simo   -  2010-04-07 13:53:26
Hvordan får man kagen til at blive luftig? Min kage bliver lidt sammenpresset.. Hvilket tegn skal ovnen stilles på?

Helle  -  2010-04-12 21:11:58
Kan den fryses?

Louise:)  -  2010-04-28 18:26:47
Super lækker kage, især med rosiner og mandler i:) Ja jeg spørger også om den kan fryses? og er det med eller uden ostecremen?

Cath  -  2010-04-29 12:13:41
Luftige kager, prøv disse råd: pisk æg og sukker luftigt inden du kommer de andre ingredienser i. Måske skal kagen bage lidt længere? Stik ikke i kagen for at se, om den er færdig, når du bruger bagepulver, for så falder den sammen, ryst den i stedet for at se, om den er fast i midten. Skal den bages med varmluft eller almindelig?

Filippa  -  2010-06-05 18:31:19
En helt vidunderlig opskrift... og så er den idiotsikker! Jeg er ellers ikke meget værd i et køkken, men denne her lykkes hver gang! Selve kagen bliver rigtig lækker og svampet, og cremen giver lige det sidste! (Jeg ELSKER den creme...)

Lars Lorrat  -  2010-06-17 21:19:25
super kage... rigtig tasty og spicey !

Kathrine  -  2010-07-02 15:25:25
Hvorfor en olie bruges der?

GS  -  2010-07-05 22:54:07
Jeg har bagt den to gange og skal bage den igen i morgen. Den er virkelig god. Der er nogle, der har spurgt, om den kan fryses. Det kan den godt med eller uden glasuren. Det gør ingen forskel.

i køkken  -  2010-09-11 10:16:29
Savner at pladestørelsen bliver ændret, når man ændre på antal personer. Pas på og brug din sunde fornuft:-)

Anne  -  2010-10-05 20:25:02
da jeg ingen flourmelis har, vil jeg høre om man kan bruge noget andet end flourmelis i glasuren? sukker fx.. :)

Asmus  -  2010-10-10 15:55:33
Vi skal lave den nu og jeg glæder mig

  -  2010-10-14 20:54:00
Kagen kan fryses, ikke glasuren. Hvis den er grynet kan det være fordi smøret ikke er blødgjort nok, så skal der bare piskes til cremen er helt glat. Jeg bruger "rigtigt" smør, ikke kærgården eller lign. og philadelphia ost, og så kommer jeg smøret i direkte fra køleskabet og bruger en el-pisker til cremen bliver glat. Har prøvet at det blev for flydende fordi jeg havde bjødgjort smøret for meget inden. Kanon god kage 10 fra mig og alle mine kollegaer :-)

  -  2010-10-20 00:19:46
synes æg på en kage lyder lidt vammelt..

Sofie  -  2010-11-07 14:02:12
Super lækker kage. Fugtig og svampet, lækker smag. Kan varmt anbefale den! For lidt ekstra kant, er det lækkert at eksperimentere lidt med krydderier, f.eks. kardemomme. Det gør den lidt mere luksus. Desuden kan man sagtens droppe olien helt, og jeg bruger altid mere reven gulerod end anvist. Ostecremen gør den såså lækker, så den vil jeg ikke mene, at man skal spare på. Dog puttede jeg ikke smør i - det er helt unødvendigt! I stedet blander jeg 200 g. flødeost, 2 spsk. vand, 50 g. flormelis, lidt presset citronsaft og noget vaniljesukker. Det synes jeg smager meget bedre og er mindre fedt. Nyd kagen!

Krestina Hansen  -  2010-11-13 12:18:22
Jeg bliver simpelthen nødt til at dele den her oplevelse med jer :) - det er første gang nogensinde, at jeg har kunne bage en gulerodskage som faktisk hævede og blev svampet!!!! Jeg er simpelthen SÅ stolt og glad for at jeg kunne finde en opskrift jeg kunne bruge til noget :). Så en stor tak til den som lagde opskriften ud :) Jeg vil lige komme med et råd, som er et stort hit herhjemme hos drengene: Hvis chokolade i stedet for den der ostecreme. Men jeg vil hellere have oste cremen på, så jeg undlader at komme det på hele kagen, men kun til dem som vil have det :)

Mette  -  2010-11-14 11:10:34
En virkelig god kage, der har høstet meget ros. Jeg puttede lidt hakkede mandler i (valnødder, mandler og hasselnødder), skiftede halvdelen af olien ud med mælk, og havde ikke natron så brugte bare 2.5 tsk bagepulver i stedet. Derudover lavede jeg ostecremen lidt anderledes (400g. Philadelphia (evt. light), 4 spsk. vand, 100g florsukker, 4 tsk. citronsaft, og 4 tsk. revet økologisk citronskal). Jeg bagte den i en varmluft ovn ved 175 grader

kakus  -  2010-11-21 13:21:47
føjføj hva faen er det for noget med ostecreme.. det smager ikke specielt godt men.. med en anden slags creme gør den uhmmm mums ik??? :P.... men elsker gulerodskage hehehehehehe hahahahahaha

Camilla  -  2010-12-23 17:51:47
Virkeliige en go' kage! KAn stærkt anbefales! :D

Alex & Kirstine!  -  2011-01-16 18:08:36
Udsøgt smagsoplevelse, en rigtig kageelskers drøm! Den skal bages igen, og igen, og igen :)

Bageren  -  2011-01-25 19:34:26
Dette er verdens bedste gulerodskage. Det er også en af de bedste kager overhovedet. Den er utrolig let og luftig, men samtidig meget svampet. Jeg synes at ostecremen bliver bedst ved brug af ananas ost, min crem blev grynet ved brug af Philadelphia. Mine erfaringer er at ingredienserne i cremen skal have stuetemperatur.

K  -  2011-02-10 00:24:28
Kan de laves som muffins (altså i små papirsforme), og i så fald, hvor længe skal de så bages? ku godt bruge et svar hurtigst muligt, da jeg skal lave 40 "stykker" kage til på lørdag nemlig :)

Anonym  -  2011-02-15 08:53:18
Jeg skal til at bage den. Ønsk mig held og lykke, I kage-glade mennesker. :-)))

TwinMaia  -  2011-02-28 21:28:02
Fantastisk god og let kage :) Jeg brugte dog kun 1 del olie og 1 del mælk og puttede lidt nødder og rosiner i :) Lavede flødecremen på en anden måde (flødeost, citronsaft, flormelis og vand). Efter denne opskrift er jeg færdig med at lede efter den perfekte gulerodskage :)

June123  -  2011-03-08 17:43:07
Fantastisk opskrift, kan kun anbefales! Den overgår samtlige gulerodskager jeg har smagt, og det skal lige siges at jeg har smagt mange! mmmh

Julie kageglad  -  2011-03-12 15:48:13
er en dejlig kage, jeg kan godt finde på fra tid til anden at tilsætte lidt rosiner og hakkede valnødder, det giver et lækkert twist hvis man er til det ;)

Louise  -  2011-03-31 15:47:06
Det er en genialt god kage. Falder altid i god jord uanset hvem man serverer den for. Kan også sagtens laves som cupcakes med succes.

Andrea  -  2011-04-03 19:32:38
god svampet kage med god flødeost, kunne ikke lade vær med at spise flødeosten så god er den og vi spiste næsten hele kagen på en dag. Alle i familien kunne lide den, man ville kunne sælge den på en café eller rasturant. Hvis jeg skulle have en café eller rasturant ville jeg helt klart sælge den :D :D :D:D:D:D:D <3<3<3<3<3<3

Line  -  2011-05-06 23:38:50
Super god kage :) Jeg elsker den virkelig. Synes cremen smager ekstra godt med noget limesaft, hvilket er et friskt pift i den søde creme!!

sukkermus  -  2011-05-18 17:24:10
min kæreste elskede den !!!!!!!!

kriss  -  2011-05-20 21:17:27
Super dejlig Kage, man kan godt tage lidt mindre farin og olie i kagen :)

Nesa  -  2011-08-13 00:18:35
Jeg har bagt mange gange kagen. Det er lækre og alle elsker den.:)

  -  2011-08-16 19:13:47
Jeg havde ingen friskost hjemme men mascapone brugte 250gr i stedet for og det var virkelig lækkert kan varmt anbefaldes

Helle   -  2011-09-21 15:01:26
hold da op den er go, dejlig svampet, og fløde cremen, jamen mmmmmm det er mums... kan kun sige PRØV DEN, og så er den let at bage....

Mig  -  2011-09-28 13:20:46
Kunne godt tænke mig en mere fast creme... er temmelig flydende!!

  -  2011-10-01 14:26:51
den smager godt =)

  -  2011-10-21 13:32:52
den er rigtig rigtig god. jeg tror ikke jeg har smagt en så god gulerodskage før!(;

fluddi82  -  2011-10-25 14:57:19
Fuldstændig fantastisk kage. jeg lavede dobbelt portion til min 40*30 bradepande i forbindelse med vores rejsegilde hvor der kom 80 mennesker. Selvom jeg havde masser af andre lækre kager så var det den her der gik flest af. Folk var helt vilde med den!!!! Og flere spurgte efter opskriften!!!! Jeg synes personligt godt man kan skære lidt ned på mængden af ostecreme, men det er jo op til enhver. Men herfra får den fuld bonus for suveræn kage. MUUUUUUUMS!!!

fluddi82  -  2011-10-25 15:03:58
Til dem der syntes cremen blev for flydende: Husk at smøret kun skal være blødt, det må ikke smeltes inden, ellers bliver massen for flydende og vil ikke "størkne".

blikkenslageren  -  2011-10-26 20:24:13
Utrolig lækker kage, jeg brugte Philadelphia light til cremen. og fulgte opskriften nøjagtig med undtagelse af at jeg bagte den i 40 min. ved 175 grader med varmluft. Perfekt resultat 10* herfra..

linda 11.11.2011  -  2011-11-11 19:38:15
den smager bare godt - har fuldt opskriften fuldstændig :).....det er ikke sidste gang at jeg laver den. Har aldrig turde gå i krig med en gulerodskage da jeg tænkte "gulerod"....men denne her er rigtig dejlig, og ostecremen gør jo også sit :)

Ann  -  2011-12-06 12:03:47
Den bedste kage ever!! Og det kommer fra en som bager hele tiden. ;)

Jassmin  -  2012-01-19 20:45:55
Jeg venter på min kage i oven!! Og det dufter skøøøøøøøøønt!!!!

Isabell  -  2012-01-25 20:12:22
Lyder lækker, den skal afprøves!!!!

  -  2012-02-04 16:20:18
Den er såååå lækker, men kun hvis du kan finde ud af at lave den! :P

lilly  -  2012-02-19 13:18:50
Skal til og bage den. Men har ikke mere kanel. :( Prøver uden.

Malene  -  2012-03-05 16:57:46
Jeg har lige bagt kagen, og ved ikke hvordan den kommer til at smage... Jeg har ændret lidt på opskriften, og puttet den i en rund form istedet, så nu venter jeg bare på den kommer ud og kan spises! :-D

Marwa  -  2012-03-08 04:38:11
Lækker kage!! Alle var vild med den!! Smager rigtig godt hvis den li kommer en 15-20 min i køleskabet. Bagte den i lige knap 25 -30 min. Synes ikke den havde behov for mere.

Maj  -  2012-03-12 10:21:40
Den smager, som en drøm. Har lavet den 2 gange på en uge. NAMME NAM!!!

Sabrina  -  2012-03-15 00:05:25
Jeg lavede den lige efter opskriften, og den blev rigtig god! Pas på med at give den for meget i ovnen!

Marianne A.   -  2012-03-18 00:34:15
Kan kagen bages i forvejen og fryses ned? Med eller uden ostecremen?

ditte  -  2012-04-04 17:25:15
Kagen ser virkelig dejlig ud, og har tænkt at lave den. Men jeg har en stor bradepande, og ved ikke om jeg skal lave dobbelt posion?

Jovanovic03  -  2012-04-07 23:41:51
Jeg har bagt denne kage til min familie Idag, spiser ikke den slags selv men den blev rigtig god. Den på billede her ser dog ikke så appetittelig ud når cremen bare er slasket udover det hele ;) lav noget pænt på toppen, det gør det godt i kroppen! Ha..

amalie   -  2012-04-09 13:36:31
jeg er 13 år og har lavet denne kage i skolen den var super god og lavede den til mor og far og de var vilde med den. vil grene prøve med lidt nødder til.Elsker den!!!

  -  2012-04-12 14:00:23
man kan ikke sige ord så god af den jeg syntes i skulle blive kokke når i bliver stor lov mig det og bag flerer af jeres fantastiske kager:)

Olesen  -  2012-04-16 20:03:47
Super god og nem kage. Må jeg komme med et forslag om at (føj til min-kogebog)knappen flyttes op så man ikke skal igennem alle kommentarer for at kunne gøre det?

marle  -  2012-04-30 23:18:24
super god kage :) Havde den med på arbejde og alle spurgte om de måtte tage et stykke til....

  -  2012-05-13 09:39:23
rigtig god kage... har lavet den mange gange, og alle er vilde med den... :-)

Rubine  -  2012-05-20 23:19:15
Denne fantastiske kage, kan med fordel laves dagen før den skal spises. Synes at den bliver mere svampet, når den har stået natten over UDEN GLASUR.

amso  -  2012-05-25 20:02:16
Super lækker kage...!! Jeg brugte flødeost med ananas-smag, kan anbefales..! Det giver lige lidt mere friskhed til kagen..! Alle var vilde med den. :D

To piger  -  2012-06-10 15:07:21
Den var meget let at lave, i sær for børn . Min søster er 8 år og syntes den var nem. Den smager rigtig godt, og cream cheesen er rigtig lækker ! Kan stærkt anbefales :)

  -  2012-06-13 16:39:32
Super lækker.. Jeg lavede den i en silikone springform, i ovnen ved 175C i 55min ca. Så skar jeg toppen af og kom cremen imellem og så på med toppen igen. Helt perfekt. Og som mange skriver kan man jo selv vælge at tilføje nødder og rosiner og evt varierer glasuren ved at komme lidt citron eller appelsin saft i. I hvert fald go lige meget hvad ;)

  -  2012-07-05 02:41:37
kan ikke anbefale at bage den ien springform

Sandra  -  2012-07-15 16:27:59
Kan man ikke fryser kagen ned, hvis man ikke putter ostecremen på :)

lise  -  2012-07-16 13:57:46
hvor lang tid tager det at lave den?

mig  -  2012-07-16 19:41:09
Jeg undrer..... bare når man fordobler opskriften til 24 personer, så skriver den stadig det samme mål på bradepanden som ved 12 personer.????????????????????

Pinar  -  2012-07-19 22:08:09
Kan man fryse kagen ned

Nette  -  2012-08-04 11:44:03
Dette er seriøst den bedste kage jeg nogensinde har bagt. Den er nem og lave og smager himmelsk. Og så er den dejlig blød og bliver ikke tør. Kan helt klart anbefales! :)

Johanne  -  2012-08-18 10:45:01
Jeg lavede denne kage igår og den så super fin ud! Duften var helt enorm! Derefter frøs jeg den ned for at den ikke skulle spises eller blive tør :D nu venter jeg bare på at den tør op så den kan nydes med lækker ostecreme på!

Jeanet  -  2012-08-29 00:01:24
hvis man vil lave kagen til muffins, er der så nogen der ved hvor lang tid de så skal have i ovnen?

Jeanet  -  2012-08-29 00:04:14
hvis man gerne vil lave kagen til muffins, er der så nogen der ved hvor lang tid de så skal have i ovnen?

fluddi82  -  2012-09-04 17:49:19
Ja den kan godt fryses ned, har i hvert fald ikke været et problem for mig. Bager den om lidt og smider den i fryseren til lørdagen. Uden ostecreme. Har også haft den i fryseren med ostecreme, det gik også fint:-)

Sofie  -  2012-09-22 11:08:06
En rigtig god opskrift! Jeg har selv erfaret, at man skal piske det ekstra godt, da kagen bliver meget luftig og så smager den himmelsk!

Amanda  -  2012-10-07 12:58:09
Skal den ikke på køl når der er flødeost på?

Kageelskeren  -  2012-10-18 14:10:11
Jeg har lidt problemer med målene :( Jeg lavede en dobbelt portion (24 pers) i en ca 40*35 bradepande, og kagen blev okay, men alt for 'stor'/luftig. Så prøvede jeg igen, denne gang med målene for 20 pers, og resultatet blev ikke meget bedre. Jeg vil gerne have, at den bliver lækker og svampet, og ikke for stor og tør. Er der nogen der har en ide om hvilke mål jeg skal bruge, til min 35*40 bradepande??

Louise  -  2012-11-01 14:04:13
Super lækker kage som er dejlig svampet og frisk, selv på 4 dagen :) Det er ikke sidste gang den blev lavet..

Søs  -  2012-11-08 18:06:32
Denne kage er super! Jeg var lidt nervøs for kagen da den var nybagt, da den var meget luftig og tør, men efter en nat i køleskabet (pga smøreosten) var den helt perfekt "svampet". Jeg skar den over på langs og lagde smørcremen mellem lagene, hvilket kan anbefales. Det ser SÅ fint ud! Desuden tilføjede jeg revet citronskal til cremen, for at få den lidt mere frisk, og det blev super lækkert. Helt sikkert en opskrift jeg vil beholde og bruge i fremtiden.

Jo  -  2012-11-17 12:16:10
denne kage er et stort hit herhjemme til trods for en ikke kage elskende kæreste, som dog tager godt for sig af denne. Jeg tilføjer gerne lidt rosiner, ekstra gulerod, nødder og laver halv rugmel/halv hvedemel for at give den det ekstra, og når svigerfar kommer bliver den brune farin erstattet med 2/3 dele "diabetes sukker" som perfectfit/atwell eller dryslet fra hermasetas, og det smager stadig fantastisk. Lavede den endnu engang igår fordi der skal holdes fødselsdag idag, og ved den bliver spist i løbet af no time. tak for en kanon opskrift, lige som gulerodskage skal være!

pia  -  2012-11-20 20:30:33
Hvor længe skal de have i oven hvis man lave muffins i stedet? Og på hvor mange grader?

Nadia  -  2012-11-21 13:31:08
Har set at mange har problemer med frostingen :-) hvis bare man tilføjer 20 gram smør mere og bruger RIGTIG smør, ikke smørbar, så bliver den altså super luftig og god - også med elpiskeren! (Har brugt philadelfia som flødeost)

NInna  -  2012-11-28 23:40:27
Super lækker Kage:) Har lavet den MANGE gange nu efter hånden:) Dog undgår jeg at komme kanel i.. men det er smag og behag:) Smager også godt med lidt nødder i:)

Helle  -  2012-12-11 13:04:43
jeg bytter den ene dl olie ud med 1 dl mælk istedet for og resultatet blive lige så godt :)

Carina  -  2012-12-16 20:48:17
Hvor lang tid kan den holde sig i køleskab??

mig  -  2013-01-09 10:20:40
Kan opskriften bruges til muffins også?

Anja  -  2013-02-06 14:08:45
Hvilken olie bruger I?

Michelle  -  2013-02-06 15:25:37
Absolut den bedste kage EVER!!

:(  -  2013-02-08 23:07:52
Ostecremen er SÅ lækker! Det er anden gang jeg bager denne kage men det ender med at kagen ser fin ud på toppen og i bunden men inde i kagen er der lidt dej SELVOM den har fået over 50 min.!!! Hvad gør jeg forkert?? Please hjælp!

RM  -  2013-03-02 01:48:21
Jeg har lavet dem som cupcakes og har så bagt dem ved 180 grader i ca 20 minutter pr plade. Og så en lækker frosting af flødeost, citron, flormelis og en smule smør. Et hit til fødselsdage eller til at have med :)

  -  2013-03-19 17:56:17
Min hævede slet ik, den var total flad. Hvad gjorde jeg forkert

Theis  -  2013-03-22 20:31:39
Pift den op med valnødder, det er lækkert! Til folk med varmluft ovn: jeg har erfaret at sen skal have 170 i ca 30 min

Harry P  -  2013-03-26 16:43:30
Ret ordinær kage. Gulerødderne smages næsten ikke. (Svært at se formålet med at komme natron i - når der bruges bagepulver!) Husk endelig at bruge vindruekerneolie el. lign. Ostecremen rigtig fin, bedst med citronsaft i stedet for vaniljesukker.

  -  2013-03-27 15:10:00
Super lækker kage ! Jeg ville lige spørge om jer der har bagt den i springform: Hvor stor var springformen og hvor meget fyldte kagen i den?

Jette  -  2013-04-03 18:02:00
God grundopskrift. Smager forrygende og er svampet og lækker! Dog kom jeg 1/2 teske kardemomme i dejen og desuden undlod jeg smør i frostingen, og jeg synes heller ikke at alt flormelisen var nødvendig. Man kan jo selv smage til.. Som sagt, rigtig god grundopskrift!

Sara  -  2013-04-27 18:19:48
Jeg syntes at den kommer til at smage alt for meget af olie !!! 2 dl er for meget olie at putte i !!!

  -  2013-05-01 14:14:39
Hvornår skal man lave ostecremen?

lotte   -  2013-05-09 14:16:39
super god kage, med en fantastisk smag. brugte både sqaurs og gulerødder( mums) og drysede nødder ovenpå ostecremen. Helt fantastisk, kan klart anbefalde den ......... :-)

  -  2013-06-07 10:33:15
Fantastisk kage. Har bagt den rigtig mange gange og alle er vilde med den. :0)

Nadia  -  2013-07-15 18:19:31
Til ostecremen droppede jeg smørret og brugte kun 80 gram flormelis. Det blev super godt :-)

  -  2013-07-26 17:05:13
Den er bare så mega go, den her kage. Den kan sagtens spises lige så lystigt med lidt mindre olie:)

Helena  -  2013-08-04 20:59:52
Hej Jeg er ved at prøve den her opskrift, og jeg har laver gulerodskage mange gange men jeg har bare aldrig puttede brun farin i i kagen, Ellers putter jeg resten af ingrediensers som står i opskriften men ikke brun farin. Men til dem der har prøvet den der opskrift, så ville jeg lig spørge kan man smage brun farin i kagen?? Tak på forhånd!:D

veebee  -  2013-08-11 20:18:00
Min første gulerods kage.. og den bedste nogensinde.. fuglene og mine gæster sang. tak

Sanne  -  2013-08-16 11:06:14
Jeg erstatter den ene dl olie med minimælk og kagen smager stadig fantastisk..

fam Kristensen  -  2013-08-31 22:19:55
Jeg havde en form på 26*39 cm. Jeg tog 1½ gang dej, men bibeholdt 1* ostecreme - fantastisk

Lotte  -  2013-09-17 14:35:41
FANTASTISK lækker opskrift, MUMS! :-) Prøv og lave den i muffinsforme, det har jeg gjort en del gange, og det er et stort hit hver gang.

  -  2013-09-21 19:33:12
Hele familien elsker den kage .........!!!!!!!!!!!

Teresa  -  2013-10-07 17:11:17
Elsker jeres hjemmeside og gulerodskage+kanelkage

Christina  -  2013-10-28 22:18:46
Normalt er jeg ikke særlig vild med gulerodskager men den her opskrift/kage er den bedste rulerodskage jeg nogensinde har smagt. Har lavet den flere gange til mig og min kæreste og vi spiser flere stykker om dagen man kan ikke lade være. DEN ER SÅ LÆKKER. :D

  -  2013-11-17 15:43:45
Total lækker kage

Anita  -  2013-11-17 21:43:10
Så lækker en kage! Det min anden gang jeg laver den nu, og den er SÅÅÅÅÅ LÆKKER!!! Mums! Og gæsterne synes den er så lækker!

Nikka  -  2013-11-23 14:41:55
Bedste gulerodskage!

Nicki Rasmussen  -  2013-12-19 15:35:00
En af de absolut kedeligste kager jeg nogensinde har smagt, den er tør som bare pokker og så er 45 minutter alt for meget (kagen blev sort flere steder). Hver sin smag er hvad jeg går ud fra gør sig gældende her

Sara  -  2014-01-01 21:54:39
Dette er en fantastisk opskrift! Har bagt den utallige af gange til familie og venner og de er helt vilde med den! Dog kom hakkede nødder i dejen. Dette ville gøre den perfekt!

Malene  -  2014-02-26 18:45:08
Jeg bruger æblemos i stedet for olie, konsistensen er den samme, og gør kagen lidt mere "sund", selvom set selvfølgelig ikke er det man skal tænke på når man spiser kage 😀

Lion  -  2014-04-03 00:13:03
Min kæreste overvejer, at gifte sig med mig pga af denne opskrift og mine veninder er besatte af mine kage kunstner jeg har stjålet herfra. Så Tak xxx

Lene  -  2014-04-18 21:21:07
Super god kage men ostecremen blev meget tynd , jeg brugte buko light , kan det være derfor ? Er der nogen der har haft samme problem eller en løsning?

Koneko  -  2014-06-12 09:59:58
Super lækker kage.. Min personlige favorit.. :9

  -  2014-06-13 19:23:29
Ostecremen skal sættes på køl efterfølgende til den blir rigtig stiv .. Sikkert det mange glemmer