triploni af ungkvæg. vil gerne udskære den og færdigstege i sovsen.

2011-07-17
Spørgsmål fra   :  liss nielsen

I opskriften indgår bl.a   :  triploni af ungkvæg. vil gerne udskære den og færdigstege i sovsen. eller har i et godt forslag, skal lave til 60 personer. hvilket tilbehør?

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Lis

Mon ikke det er striploin du tænker på, det er en amerikansk udskæring af oksefilet, det bedste stykke af fileten.

Hvis det er oksefileten du tænker på skal den jo helst servers rød eller lyserød, og bør ikke færdigsteges i sovsen, se opskrifter under ogsefilet.

Og tilbehøret kan jo også være som igen som til oksefilet.

SKal kødet gennemsteges i sovsen, er vi jo nærmere over i noget med gammeldags oksesteg og så vil det være syndt at bruge dette stykke kød.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.