protin drink til kræftsyge

2011-06-24
Spørgsmål fra   :  Lise Petersen

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
jeg søger en opskrift på protin drink med Citron og vanilje håber at i kan hjælp mig, da min mand er meget syg og har behov for noget næring men vil gerne selv lave den med venlig hilsen lise


Svar   :  
Hej Lise
Jeg fandt dette på nettet, måske det kan bruges. Sætter det ordret ind.

Jeg lærte engang for æoner af år siden, af en gammel narkoselæge, at lave hjemmelavede proteindrikke,der kan bruges af nyopererede,småtspisen...epapienter og kræftsyge.
De bestod af :
Frisk appelsin,citronsaft ( evt anden syrlig frugt)
Ymer
Kærnemælk
Æggeblommer
Fløde(kan evt udelades eller i en anden procent end 38%)
A-38
Sukker
evt vanilie,kanel,cacao eller hvilken smag man kan lide.

Man starter med at piske æggeblommer med sukker,så kommes kærnemælk,a-38 og ymer(ylette)og fløde i , så tilsættes den purerede frugt eller saft og den smages til med evt mere sukker.

Denne drik er frisk,nærende,kvalmestillende og god til folk,der har brug for noget ekstra eller som ikke kan spise eller drikke så meget .

U

Kære Lise
Du kan lave proteindrik næsten som du laver koldskål. Kom pasteuriserede æggeblommer op i en skål sammen med sukker og pisk det til en luftig æggesnaps. Tilsæt gerne vanilje og revet citronskal fra en økologisk citron.

Herefter tilsætter du kærnemælk og piskefløde. Serveres med friske jordbær og hvis din mand kan lide det og har overskud til det, så også kammerjunkere.

GB





Se flere spørgsmål og besvarelser her.