Kalkun på 11kg

2011-02-20
Spørgsmål fra   :  Hanne

I opskriften indgår bl.a   :  langtidsseges hvordan Amerikansk tilbehør fyld mm. evt. også en dessert tak Hanne

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Hanne

Det var godt nok en stor en, og det er altid svært med hvor længe sådan en skal have, men den burde være så stor at du kan finde et sted at placere et stegetermometer, og med fjerkræ skal det vise 75 grader C for at den er færdig.

Med hensyn til det amrikanske fyld/tilbehør, så mener jeg bla. brødbuding høre til, og det kan du tilberede ved siden af, eller du kan fylde det i kalkunen, og så er der stegte kartofler og tranebærsauce til.

Vi har 2 opskrifter som jeg vil sende et link til her, der er begge måder med brødbuddingen, og de har forskellige vægte og stegetider som måske kan hjælpe dig frem til en ca. tid.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.