Forundringsgrød

2010-12-31
Spørgsmål fra   :  Birthe King

I opskriften indgår bl.a   :  En Mælkegrød indeholdende bl.a. stiftspiskede æggehvider og strøet med sukker og kanel.

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Birthe

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Forundringsgrød.

Beklager meget
Per


Kære Birthe.

Den opskrift du søger er i frøken jensens kogebog på side 118. Her er opskriften:12 pers. 65 kvint hvedemel, 5 potter let skummet mælk, 8 æggehvider, hakket mandler, vanilie, evt. appelsinskal. melet udrøres i noget af mælken, resten af mælken bringes i kog, jævningen røres i kogende mælk, der kun lige skal op og koge, lige før servering, tilsættes de stift piskede æggehvider, sammen med mandler, vanillie og evt. appelsin skal. serveres, med sukker og øl eller saft. dagen efter spises den kold med rød sovs.

håber det er den du søger.
M.V.H Tina



Se flere spørgsmål og besvarelser her.