pighvar med tilbehør

2003-11-27
Spørgsmål fra   :  Erlan Hansen

I opskriften indgår bl.a   :  pighvar med tilbehør....

Bemærkninger   :  
Da jeg er kommet i besiddelse af denne lækre fisk, pighvaren... leder jeg efter en opskrift jeg har hørt om.. men har ikke haft heldet med mig endnu.... Pighvaren skal i ovnen, hel.. med hovedet og hale ..... Man skærer lidt dybe lommer i ryggen, og fodre dem med noget krydderost...( smørost tror jeg ) den skal stege i et stort fad, bradepande... hvor længe ved jeg hellere ikke, eller hvor varmt... tilbehøret ander jeg desværre hellere ikke noget om, helt reelt, så drejer det sig om helstegt pighvar, men alle opskrifter jeg har fundet, er enten filetter eller som fars....hvilket jeg synes er synd med sådan en fisk...... kan du hjælpe mig ????


Svar   :  
Hej Erlan

Jeg har ikke kunnet finde en opskrift helt som du beskriver, men jeg har en opskrift her som passer meget godt med den måde at fylde pighvaren på som du beskriver, så kan du måske selv prøve herfra.

Se opskriften her

Med venlig hilsen

Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.