Speltbrød

2010-05-25
Spørgsmål fra   :  Bianca Nielsen

I opskriften indgår bl.a   :  100% Speltmel Bagepulver Rismælk Husk = loppefrøsskaller Honning økologisk soyamel/Majsmel

Bemærkninger   :  
Jeg skal bage noget brød, der ikke må indeholde gluten, gær, æg, sukker, samt nogle af de 4 kornsorter. Jeg har problemer med det jeg prøver at bage nu.


Svar   :  
Hej Bianca

Der er skam også gluten i speltmel, så jeg fårstår ikke helt dit spørgsmål?

Håber ikke at du som allergiker allerede har spist speltmel.

Vi har en udvidet søgning hvor du kan søge på flere allergier samtidig, og her kan du prøve at sæge på brød boller og kiks samt gluten og gær, der kommer nogle enkelte opskrifter frem. Sukker kan du undlade hvis det indgår i opskriften, eller du kan bruge et sødemidel i stedet.

Besøg udvidet søgning her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.