roast beef som pålæg

2010-04-27
Spørgsmål fra   :  Eva Frandsen

I opskriften indgår bl.a   :  Vi skal have guldbryllup i juli, og jeg vil gerne tilberede vores pålæg selv, vi har netop inviteret børn og svigerbørn til at holde ferie i en lejrbygning en hel uge.

Bemærkninger   :  
da det er dyrere at købe afskåret pålæg end at købe hele stykker vil jeg gerne vide:hvad er det bedste stykke oksekød når det skal kunne skæres til pålæg,har du evt. en opskrift eller godt råd. MVH eva F


Svar   :  
Hej Eva

Når det skal skæres til pålæg så betyder det ikke alverden hvilket stykke du bruger, men oksemørbrad er klart det bedste, men inderlår som slagteren gerne bruger til roastbeef er ok, men det skal skæres meget tyndt.

Se opskrift på kogt roastbeef her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.