deserter med rababer

2009-05-25
Spørgsmål fra   :  Hjørdis Mofjeld

I opskriften indgår bl.a   :  rababer

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Hjørdis

jeg en opskrift, der hedder rabarbercrumble:
400 g rabarber
150 g. sukker (da min mand har lidt diabetes, bruger jeg sødestof, der svarer til 75 gr. sukker)
1/2 vanillestang
75 gr. havregryn
10 gr. smør 100 gr. mandler
100 gr sukker(igen det halve perfect strø)
75 gr. marcipan

rabarberne lægges i et ovnfast fad,drysses m.sukker og vanillekorn. blend havregryn,smør,mandler,sukker/sødestof og marcipan, kom det over frugten bages ved 190 gr. i 25-30 min, til overfladen er gylden. serveres med vanilleis,cremefrache(smagt til med vanille eller flødeskum. jeg bruger den også til kaffe

Mvh birgit



Se flere spørgsmål og besvarelser her.