Scaloppa i hvidvin

2009-03-03
Spørgsmål fra   :  Else Marie Rønde

I opskriften indgår bl.a   :  Italiensk opskrift. Kalve(okse?) filet i tynde skiver i hvidvins-flødesauce m/ bacon (+ champignons?) Hvad er autentisk tilbehør? Serveres på mange italienske restauranter her i landet. Sikkert usund - men uhm så lækker.

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Else Marie

Scaloppa eller Scaloppine kan laves på mange måder, jeg tror ikke der er en måde som er mere rigtig, og derfor mener jeg heller ikke at der er noget autentisk tilbehør.

Scaloppine er gerne skåret af filet, nogle opskrifter vendes den først i mel, andre steges kødet rent.

Dette er vore bud på en opskrift.
Vend kødet i mel og steg det kort på panden, 30-60 sek. an på tykkelsen. Lige inden kødet er færdigt smides champignoner i skiver på, og de brunes godt af. tilsæt herefter hvidvin som koges let ind, herefter tilsættes fløden og saucen smages til med salt og peber.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.