svinemørbradbøffer

2009-02-06
Spørgsmål fra   :  lissyknoblauch

I opskriften indgår bl.a   :  opskrift på almindelig svinemørbradbøfmed tilbehør -souce til 5personer

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Lissy

Rens champinon og skær dem i skiver. Steg dem på en tør pande.Kom dem i en skål og hold dem varme. Skær løg i skiver og steg dem på panden i margarine. Bliv ved med at vende løgene, så de bliver bløde og ikke mørke.Tag løgene af panden og hold dem varme.

Rens mørbraden for sener. Skær den i 3 cm tykke skiver og bank dem flade. Bland mel,salt,peber og paprika og vend boggerne heri.Steg dem på panden i ca.2 min på hver side ved god varme.Tag bøfferne af varmen ig læg dem på et fad.Kom de stegte champinon og løg over bøfferne og hold dem varme medens du laver sovsen.

Kom piskefløde på panden og kog den af, smag til med salt og pebber og kom kulør på.

Tilbehør:
kartofler haricotvert bønner gulerødder.

Med venlig hilsen
Alice



Se flere spørgsmål og besvarelser her.