Kalkun i estragonsovs

2008-12-17
Spørgsmål fra   :  Bodil

I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har for nogle år siden haft en opskrift med kalkunstrimler i en fløde-estragonsovs. Laves i gryde og kan varmes i ovn. Tilbehør er aspargeskartofter og pynt med brøndkarse.

Bemærkninger   :  
Jeg har forsøgt at søge på nettet - uden resultat. Jeg ville så gerne lave denne ret nytårsaften - suk suk BARE DER ER EN SOM KAN HJÆLPE MIG!?!?!? Kunne godt være en Lotte Haveman opskrift, men heller ikke den søgning på google hjalp!?? Glæder mig til nyt - mvh Bodil


Svar   :  
Hej Bodil

Den eksakte opskrift kan vi ikke hjælpe med, men jeg har fundet en opskrift frem på estragonflødesauce som jeg håber du vil syntes om. Kødet skal ikke have så længe så det kan du riste på panden og så putte dem i den færdige sauce.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.