Hjælp til rødvins sild

2008-12-03
Spørgsmål fra   :  Ninette

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
Jeg har kigget på opskriften til rødvins sild, meeen synes der mangler noget forklaring om hvordan man gør udover at koge farin og vand og komme resten i. Skal de stilles koldt????? Hvad spiser man til.... rugbrød????? Hvor længe skal de ligge i lage eller spises de straks... Håber på et hurtigt svar da jeg gerne ville lave nogle sild med rødvin til julefrokost d. 13. dec. Venlig hilsen Ninette


Svar   :  
Hej Ninette

Jeg kommer godt nok for sent men du får lige svaret alligevel.

den kogende farin og vand tages af varmen inden de øvrige ting blandes i, evt. kan eddiken koges med. Lagen køles af inden sildene lægges i. Har sikkert godt af at stå og trække natten over. Serveres med rugbrød.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.