kogning af risengrød i ovn

2008-11-27
Spørgsmål fra   :  lene andersen

I opskriften indgår bl.a   :  håber at i kan hjælpe mig mvh lene

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Lene

Claues meyer har en opskrift som du kan se her:

Den sikre, hurtige og dovne vej til den perfekte risengrød Når du skal lave risengrød, enten til risalamanden eller julegrøden, så har vi en smart måde at gøre det på. Du slipper for at stå og røre i gryden og hele tiden være bange for, at grøden brænder på. Det eneste, du behøver, er en god gryde med låg – både gryde og låg skal kunne tåle at komme i ovnen, og gryden skal være tilpas stor til, at grøden ikke koger over. Du starter med at tænde ovnen på 200 C. Så tager du din sædvanlige risengrødsopskrift og koger det hele op i to minutter på komfuret. Sæt låg på gryden og kom den ind i den forvarmede ovn i 30 minutter. Så såre simpelt er det – efter 30 minutter er grøden færdig.

Man kan godt komme grøden i høkasse eller pakke gryden ind i dyner og placere den i benenden af sengen, men på den her snedige facon, så er risengrøden klar på bare 30 minutter!


Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.