taichiki salat

2008-10-05
Spørgsmål fra   :  ulla wahl

I opskriften indgår bl.a   :  salat af revne agurker, hvidløg og yogurth

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Ulla

Til 4 personer.

Græsk tzatziki

1 bæger yoghurt 0,1 %
½ -1 spsk. Ekstra Jomfru Olivenolie
2 fed hvidløg, presset
1 stk. agurk
½ spsk. fin salt
groft salt og peber
Kalamata oliven

Agurken skylles og rives groft på råkostjern, saltes i ca. 5-10 minutter, skylles i en sigte og vrides i et rent klæde, til agurken er tør. Yoghurt røres sammen med olivenolie, presset hvidløg, revet tør agurk, salt og hvid peber og smages til. Lad tzatziki trække ½-1 time, det giver den smag og krop. Tzatziki anrettes på tallerken eller lille fad og pyntes med hele sorte oliven.

Med venlig hilsen
Therese



Se flere spørgsmål og besvarelser her.