Svinemignon

2008-09-04
Spørgsmål fra   :  Anya

I opskriften indgår bl.a   :  Svinemignon, hakkede tomater, tomatpure, champignon, grøntsager

Bemærkninger   :  
steges og/ eller tilberedes i ovnen.


Svar   :  
Hej Anya

Jeg kender faktisk ikke svinemignon, så jeg ved ikke hvor længe den skal have i ovnen så det må du prøve dig lidt frem med.

Men du kan bruner den af i margarine og lægge den i et fad, krydder med salt og peber.
Skær champignon, løg og andre grønsager i mindre stykker, svits først champignonerne, når de ikke afgiver mere væde lægges resten af grønsagerne på panden og det hele svites et par minutter før det hæledes over mignonen i fadet, krydder med salt og peber.
Kog panden af med de hakkede tomater og tomatpure, og evt. bouillon, mælk eller fløde, smag til med salt og peber og evt. andre krydderier, hældes i fadet som nu stilles i ovnen ved 200-220 grader C.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.