Forret

2008-05-04
Spørgsmål fra   :  Britta Thybo

I opskriften indgår bl.a   :  Forret: består af hvid fiske evt. lyssej, som er svøbt med parmaskinke og skal grilles...

Bemærkninger   :  
Jeg kunne godt tænke mig en opskrift på det og evt. hvilken dressing der kan serveres dertil.


Svar   :  
Hej Britta

Det lyder faktisk som om du har det meste af opskriften.

Fisken skæres ud i passende portionsstykker, meget tynde stykker kan evt. lægges dobbelt, de krydres med salt og peber og omvikles med parmaskine, kan evt. gives en tandstik for at holde på parmaskinken.

Fisken grilles nu på grill eller grillpande, til fisken er hvid og kødsaften der trækker ud når du stikker i den er lys.

Kan serveres på ruccola og med ruccolapesto og evt. brødstænger.

Med venlig hilsen
Per

Hej Britta

Ta 2 stykker hvid fisk ( størrelse Bestemmer du selv )kom salt, peber og et tyndt lag grøn pesto på det ene stykke, læg det andet stykke oven på, og sno pamaskinke eller røget bacon om, i ovnen plejer jeg at gi det ca 25 min.v.175-200 gr.eller til baconen er sprød, på grill vel nok ikke så lang tid.

Velbekomme.
Hilsen Erling



Se flere spørgsmål og besvarelser her.