tarteletfyld

2008-04-29
Spørgsmål fra   :  estoldt

I opskriften indgår bl.a   :  kyllinge kød, aspages og hønsefon

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Estoldt

Det er høns i asparges du leder efter.

Ingredienser:
250 g. Kogt hønsekød i tern
1 alm. glas eller dåse asparges snitter
50 g. Smør
50 g. mel
evt. kyllingbouillon
mælk evt. piskefløde
salt
hvid peber

Lav en opbagt sauce på mel, margarine og vandet fra asparges. Kom mælk i til det har en passende tykkelse. Pas på med varmen da det let brænder på! Smag til med salt, peber og evt. en bouillon terning (kylling). Kom høns og aspasres i og varm det igennem. Kom evt. et glas champignon i. Så har du fyld til dine tarteletter.

Med venlig hilsen
Charlotte



Se flere spørgsmål og besvarelser her.