røræg

2008-04-25
Spørgsmål fra   :  karin Bagge

I opskriften indgår bl.a   :  æg og mælk

Bemærkninger   :  
Det jeg søger er en opskrift på røræg, som kan laves i ovnen. skal lave til 50 personer, så mest hensigmæssigt. Oss hvordan jeg holder det varmt over et par timer på forhånd tak Karin


Svar   :  
Hej Karin

Hvis du laver røræg i ovnen vil der komme skorpe på så det tror jeg ikke du bliver tilfreds med, at skulle holde røræg varmt er heller ikke det bedste.

Det bedste du kan gøre er sådan set at starte i god tid med at lave rørægen, lægge den på et fad med noget witawrap over og så blot servere den lun.

Du kan laver rørægene over vandbad, enten med en stor gryde og en metalskål som passer ned i eller 2 gryder som passer ned i hinanden, du skal nok lave det af et par gange eller have flere gryder over.

Du pisker rørægene i en stor skål, eller flere skåle, sigter dem over i gryden over vandbad og så skraber du det stivnede æg af bunden indtil hele æggemassen er stivnet, dette skal måske gøres af flere gange med mindre du har nogle meget store gryder.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.