poulet napolitain

2008-02-16
Spørgsmål fra   :  Anja S

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
Jeg leder efter en kold kyllingsalat, som jeg ofte har fået på frokostrestauranter i Belgien. Når jeg søger på poulet napolitain, kommer der kun en varm kyllingeret op, som ikke minder om den kolde. Der må være tale om noget mayonaise - og så er der noget, der gør salaten lyserød! Jeg håber, I kan hjælpe, da jeg efter flere år stadig ikke er fundet frem til den rigtige opskrift. Venlig hilsen Anja


Svar   :  
Hej Anja

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på poulet napolitano.

Men til dressing til kyllingesalat kan du bruge lige dele creme fraiche og mayonnaise, som smages til med salt og peber, du skriver at salaten er lyserød, det kunne jo måske være tomatpure som den er smagt til med.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.