forret med tortilla wraps

2007-10-10
Spørgsmål fra   :  Helle Borum

I opskriften indgår bl.a   :  Tortilla pandekage med div. fyld,såsom laks eller kylling som man kan skære over og bruge til forret

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Helle

Jeg har en rigtig god forret med torilla og røget laks.

Du tag noget ymer eller sådan noget og ladder det dryppe af natten over. så tag du noget peberrod som er fint hk. og salt og peber evt. lidt dild. smør det på brødet og kom så nogle stykker røget laks på og derefter lægges lidt salat over på. så ruller du den sammen og ruller den ind i flim og på køl. må godt lægge der et par timer.

Med venlig hilsen
Trine


Hej Helle
Jeg laver denne forret tit til gæster for den er så nem og man kan lave den i forvejen...

1 pakke tortillas , hvede
1 pakke røget laks
1 pakke Philidelphia evt. light
1 pakke ruccula
1-2 røde pebre i små tern
frisk kværnet peber..

Smør pandekagerne med flødeosten i et pænt lag. Kom laks i skiver over og drys med ruccula og peberfrugt.. kværn peber over .. rul sammen og stil i køleskabet til du skal bruge den . skær så i pæne skiver på skrå og server dem på et fad . eller på en tallerken oven på lidt fint salat..

velbekomme
Karina



Se flere spørgsmål og besvarelser her.