Cappaccio med oksefilet

2007-10-04
Spørgsmål fra   :  Else Hjort

I opskriften indgår bl.a   :  oksefilet lægges på bund af sprød salat, hertil friskhøvlet permasanost og pestodressing.

Bemærkninger   :  
Jeg ved ikke, hvordan det skal se ud, eller hvad det er for en salat, der bruges, og har ingen opskrift på pestodressingen heller. Håber nogen kan hjælpe.


Svar   :  
Hej Else

Carpaccio er jo tynde skiver af kød, fisk eller grønsager. Mest almindeligt er tynde skiver af oksefilet.

Salaten er gerne ruccola, og den lægges oven på de tynde skiver kød, herpå lægges høvlet parmesan, salt og peber, og stænkes med oliven- eller trøffelolie.

Pestodressingen som du nævner er sikkert blot en pesto, og det er krydderurter gerne basillikum, pinjekerner, olivenolie og parmesanost blendet sammen, smagt til med salt og peber.

Med venlig hilsen
Bjørn



Se flere spørgsmål og besvarelser her.