Rolade

2007-08-23
Spørgsmål fra   :  Mum

I opskriften indgår bl.a   :  Hindbær marmelade, eller andet.

Bemærkninger   :  
Må gerne kan rulles kold. Skal den ha` over/undervarme? Midderste eller nederste rille i ovnen? På forhånd tak.


Svar   :  
Hej Mum

Dej:
50ghasselnødder,3æg,200g. sukker,125g. hvedemel,1/2 vaniliestang, 1tsk. bagepulver, 2tsk. kakao. fyld. 250g. jordbær el. hindbær, 21/2dl. piskefløde.

Hak nødderne,del æg i blomme og hvider. Pisk hvider stive og kom det halve sukker i af nogle gange. pisk blommer med resten af sukkeret,. sigt melet,vaniliekorn,bagepulver og kakao i ægemassen og rør den sammen med æggehviden. bages i form med en papirsform på 30*40, drys nødder over. sættes i en forvarmet ovn på 200gr. i 6-8min.vendes ud på sukker drysset papir og rulles med bagepapir som "fyld" til afkøling. Når bunden er afkølet, piskes fløden og smøres på. foldes med skiver af frugten. Kan fryses let før serveringen, så er lettere at skære.

Velbekomme
kirstine



Se flere spørgsmål og besvarelser her.