grund opskrift lagkagecreme

2007-07-06
Spørgsmål fra   :  dorthe clements

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
Jeg er bosat i England og mangler en opskrift til en lagkage creme det er min sons 21 foselsdag den 13 07 2007 sa jeg har ikke meget tid fra dorthe


Svar   :  
Hej Dorthe

1 æg eller 2 æggeblommer - 1 spsk. sukker - ½ spsk. Maizena - 1 dl. mælk - 1 tsk. vanillesukker.

Pisk alle ingredienser minus vanillesukker sammen i en gryde.
Bring det langsomt i kog under piskning eller røring. Smag til med vanillesukker. Pisk af og til i cremen mens den afkøles.

Tips: Cremen kan gøres finere ved, at den straks tilsættes 2 blade udblødt husblas. Desuden tilsættes flødeskum af 1 dl. piskefløde, når cremen er afkølet helt.

Jeg tilsætter kun flødeskum til cremen og den bliver rigtig lækker!!

Med venlig hilsen
Annette



Se flere spørgsmål og besvarelser her.