dresinger

2007-07-03
Spørgsmål fra   :  irene

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
Jeg syndes det er meget svært at finde nogle opskrifter ..fek. dresinger ,, da jeg er ordblind .. ville værer letter hvis der var nogle ord man kunne pejle sig ind på. der findes en IT gyksæk.. kan den måske være til hjælp for os.. I dag søger jeg en cæser dresing .. men ak ok ve.. stave fejl... vi kan hurtig fotografer et ord af ,, ja men kan ikke altid stave det.. jed bruger ellers meget dette alletiderskogebor men løber meget panden mod murgen..SUK


Svar   :  
Hej Irene

Jeg vil lige starte med det at finde opskrifter, for faktisk er det ikke altid nødvendigt at kunne stave til opskriftens navn, vi har jo delt opskrifterne op i kategorier, så hvis du vælger menupunktet opskrifter, så har du mulighed for at vælge retter, her kan du vælge forskellige hovedpunkter af retter, bla. har vi et punkt med dressinger.

En anden mulighed er hvis du skriver et navn på en opskrift, så kan du nøjes med at skrive noget af navnet, så får du godt nok flere forslag frem, men måske du så efterfølgende bedre kan se hvordan navnet staves og så lave en ny søgning med mere af ordet.


Jeg har fundet en opskrift frem på cesardressing her som jeg håber er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.