Marcipantærte med jordbær

2007-06-18
Spørgsmål fra   :  Mette

I opskriften indgår bl.a   :  Marcipanbund: 3 æg 200 g sukker 150 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 200 g groftrevet rå marcipan revet skal af 1 appelsin Pynt: friske jordbær eller 150 g frosne bær og lidt flormelis

Bemærkninger   :  
Hej. Jeg vil gerne bage denne kage til en, der har gluten allergi - kan du hjælpe mig med at omdanne opskriften, så det kan lade sig gøre? Venlig hilsen Mette


Svar   :  
Hej Mette

Jeg har ikke meget erfaring med glutenfri bagning, og nogle gange kræver det at bage opskriften et par gange før den bliver helt rigtig.

Du skulle kunne bruge glutenfrie melblandiger, f.eks. jyttemel, men der findes også andre mærker. Du skal så bruge en anelse mindre mel ca 130 g. og 10 g. husk (husk) er en fiberblanding) og dejen bør så æltes længere end almindeligt.

Jeg håber det hjælper dig lidt videre.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.