Baconomviklet asparges

2007-04-29
Spørgsmål fra   :  jytte Jensen

I opskriften indgår bl.a   :  friske asparges i ovn omviklet bacon

Bemærkninger   :  



Svar   :  
Hej Jytte

Jeg har ikke en afprøvet opskrift på baconomviklet asparges, men jeg vil mene at det er hvide asparges som du skal bruge til dette.

Du skræller aspargsene fra hoved mod rod og brækker rodenden af. Så blancere du aspargsene i spildkogende vand i 4-6 minutter. Nu vikler du et stykke bacon om aspargesene fra rodensen og et stykke op, lægger dem på en bageplade og stiller dem i en 200 grader C varm ovn i nogle minutter til baconen er stegt.

Du må lige prøve dig frem med hvor længe aspargsene skal koge og hvor længe de skal have i ovnen, normalt skal hvide asparges koge 6-8 minutter, men jeg har så taget et par minutter fra her da de skal stege igen i ovnen.

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.