brød/morgenmad

2007-01-25
Spørgsmål fra   :  Lena Timmermann

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
Jeg er lige blevet testet og har fået oplyst at jeg er allergisk overfor soya, hvede, rug, byg, ris, jordnød, majs. Kan jeg finde noget jeg kan bagebrød på?


Svar   :  
Hej Lena

Som jeg lige ser det så er det næsten alle kornsorter med gluten, på nær havre og boghvede, jeg ved ikke om du kan tåle durumhvede og spelt, men det vil jeg ikke tro.

Men glutenfrit brød bruger tit ris og majs, så det er ikke alle glutenfrie opskrifter som du kan bruge, men jeg tror nu alligevel at det er her som du vil kunne finde flest opskrifter.

Soja og jordnøder vil jeg ikke mene er helt så stort problem ved bagning.

Se glutenfrie opskrifter her


Jeg vil gerne lave noget til dig, noget magen til glutenallergien, men jeg vil lige sikre mig at du kan tåle havre og boghvede.

Med venlig hilsen Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.