partering af rensdyryg

2006-01-11
Spørgsmål fra   :  knud hegnet

I opskriften indgår bl.a   :  Rensdyrryg

Bemærkninger   :  
Jeg er netop vendt hjem fra Grønland medbringende en frossen rensdyrryg, 8 kg., kan jeg dele den op i frossen tilstand og har I forslag til opskrift - normalt har jeg kun tilberedt rådyr, hvilket jo p.g.a. størrelsen ikke har været noget problem. På forhånd tak - også for den gode hjemmeside.


Svar   :  
Hej Knud

Det kommer lidt an på temperament, men jeg foretrækker at dele en ryg frossen da jeg syntes den er nemmere at styre, det nemmeste er jo hvis man kan få en slagter til at skære den ud på båndsaven.

Der er ikke ret mange opskrifter på rensdyr i kogebogen, men vore norske samarbejdspartner har en del opskrifter, på norsk heder den rein.

Se rensdyrkoteletter her

Se rensdyrryg her

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.